Indkalder til nyt corona-pressemøde

26/11/2020 14:43

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Sundheds- og ældreministeriet har netop indkaldt til et pressemøde i aften kl.18.00

Sundheds- og Ældreministeriet inviterer til pressemøde den 26. november 2020 kl. 18.00. om status på Covid-19 i Danmark og præsentation af en plan for vaccinationsindsatsen mod Covid-19,” – Sådan skriver Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Pressemødet, der altså tilsyneladende vil handle om den kommende vaccinationsindsats, og den generelle corona-situation i Danmark, kommer på samme dag hvor statsminister Mette Frederiksen, overfor DR kunne afsløre, at der er stor sandsynlighed for flere corona-restriktioner i julemåneden.

” Jeg vil gerne forventningsafstemme og sige, at jeg ikke ser ind i en december, hvor jeg tror, vi kommer til at kunne lempe på restriktionerne. Tværtimod kan det være, at det nogle steder bliver nødvendigt at gøre noget mere. Det kan jeg i hvert fald ikke afvise, bliver nødvendigt,”

Udtalte statsministeren tidligere på dagen.

Det virker dog umiddelbart ikke som om, at lige præcis dette pressemøde vil handle om restriktioner, da Mette Frederiksen ikke selv vil være til stedet ved pressemødet.

Listen over deltagere ved pressemødet er som følger:

Sundhedsminister, Magnus Heunicke

Direktør i Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm

Direktør i Lægemiddelstyrelsen, Thomas Senderovitz

Afdelingschef i Statens Serum Institut, Tyra Grove Krause