Stewardesse advarer: Hav aldrig dette tøj på i flyet

27/06/2023 11:48

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Det er ikke en god idé at iklæde sig dette, hvis du skal i luften.

Mest læste i dag

Når det kommer til flyrejser, er der nogle passagerer, der ser lufthavnen som en catwalk og bruger tid på at sammensætte det perfekte tøj for at se stilfulde ud ved ankomst til destinationen.

Andre rejsende prioriterer derimod komfort og foretrækker afslappet tøj og fodtøj som joggingbukser og sneakers. 

For dem, der ikke er optaget af et stilfulde ud, er det vigtigt at være så behagelige som muligt, når de er oppe i luften.

Men stewardesser advarer nu om, at der er visse typer tøj og fodtøj, som man bør undgå, hvis man ønsker at få en opgradering til første klasse.

Tidligere stewardesse Celina Bedding delte sine råd i en samtale med Express og påpegede, at afslappet tøj bør undgås for enhver pris. Dette inkluderer joggingbukser og klipklapper. 

Det skriver The Mirror.

I stedet bør passagererne stræbe efter at have mere formelt tøj på, da dette øger chancerne for at blive opgraderet til første klasse.

Den tidligere stewardesse forklarede, at når de vælger passagerer til opgradering, leder besætningsmedlemmerne efter folk, der ‘ikke generer de andre passagerer, der faktisk har betalt for de dyre sæder.’

Her anbefalede hun en påklædning bestående af en blazer og jeans, som ifølge hende er det perfekte eksempel på smart og formel.

Åbne sko, sandaler og flip-flops bør angiveligt undgås for enhver pris. Dette gælder selvom de er lette at tage af og på ved sikkerhedskontrollen.