Statistikken afslører sandheden: Her er Danmarks værste købmand

12/10/2023 17:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Street View
Der er ikke meget at skrive hjem om.

Mest læste i dag

Selvom det kan ske, at Fødevarestyrelsen besøger os og finder mangler, er det bemærkelsesværdigt, hvad der er sket i Københavns Nordvestkvarter tæt på Elite Købmandsbutikken på Frederikssundsvej.

Butikken har faktisk fået hele syv efterfølgende negative smiley-rapporter, hvilket er en statistik, der har chokeret Torsten Rendbæk, sektionsleder i Fødevarestyrelsen. Han udtaler ifølge B.T.: "Det er første gang i min tid, at jeg ser en virksomhed med så mange negative smileyer."

Mahboob Haider, søn af butiksindehaveren, ser det som et 'personligt angreb' og mener, at Fødevarestyrelsen kunne have valgt en mere konstruktiv tilgang:

"Jeg synes, det er en smule uretfærdigt, at hver gang Fødevarestyrelsen besøger os, finder de nye mangler," siger han. Han fortæller også, at de har gjort en massiv indsats for at forbedre butikken: "Vi har vendt butikken på hovedet og rengjort den fra A til Z. Der er blevet investeret i to nye køleskabe for at rette op på problemerne."

Fødevarestyrelsen har ændret deres fremgangsmåde ved nu at politianmelde butikken i stedet for at udstede bøder for at hjælpe dem med at komme tilbage på rette spor.

Mahboob Haider og hans familie har også taget skridt for at forbedre deres forretning, herunder anvendelsen af en app kaldet eSmiley til intern kontrol: "Det har hjulpet os meget. Appen giver os opgaver, som vi løser. Vi er klar til næste besøg fra Fødevarestyrelsen og håber på ingen flere problemer," udtaler han.