Solgt i Meny, Netto, Rema 1000 og flere over landsdækkende supermarkeder: Populær julespise tilbagekaldes grundet risiko for insektlarver

18/11/2023 17:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Julespisen er en vaskeægte favorit i de danske hjem.

Mest læste i dag

Julen nærmer sig, og mange danskere forbereder sig på december ved at handle ind til traditionelle julevarer som brunkager og risengrød. Desværre er der en potentiel udfordring for dem, der har købt 'Steff Houlberg Risengrød, i ruller', da dette produkt er blevet tilbagekaldt af Danish Crown A/S.

Fødevarestyrelsen har udsendt en pressemeddelelse og informeret om, at der er risiko for insektlarver i produktet. Hvis du har købt en rulle af denne risengrød, er det vigtigt at være opmærksom på, at den ikke er egnet som fødevare på grund af denne risiko.

Tilbagekaldelsen gælder specifikt for 'Steff Houlberg Risengrød, i ruller' med en nettovægt på 700 gram og en bedst før-dato på 20.11.2023 samt en produktionsdato den 23.10.2023. Produkterne kan genkendes ved EAN-nummeret 5701293656800.

Det anbefales, at forbrugerne, der har købt dette produkt, enten returnerer det til den butik, hvor det blev købt, eller kasserer det. Det påvirker kun ruller med risengrød fra Steff Houlberg, og det er vigtigt at følge Fødevarestyrelsens retningslinjer for korrekt håndtering af det pågældende produkt. Produktet er blevet distribueret i hele landet gennem butikker som Netto, REMA1000, Meny, Spar, Min Købmand, Let-Køb, Løvbjerg og via Nemlig.com.