Skadedyrsbekæmper kaldt på opgave: Da han trådte ud på badeværelset, gik han i chok

26/06/2023 14:18

|

Redaktionen

Foto: YouTube
Det var i hvert fald ikke en standardopgave denne skadedyrsbekæmper blev kaldt ud til. Da han så, hvad han skulle fjerne, blev han rædselsslagen.

Mest læste i dag

Dale Armel driver en kanal på TikTok og YouTube , hvor han fortæller om de opgaver, han bliver kaldt ud til.

Særligt en opgave har trukket mange visninger, fordi han selv gik lidt i panik, da han trådte ind på badeværelset i et hjem i Melbourne.

I det bagerste hjørne af det efterladte badeværelse, lige over toilettet, hang et kæmpe hvepsebo.

"Dette er de største bo af hvepse, jeg nogensinde har stødt på i min skadedyrsbekæmpelseskarriere," fortaltet australieren ifølge News.com.au. 

Han vurderede, at "tusinder og atter tusinder" af små, stikkende insekter levede inde i den massive struktur.

Hvepseboet var heldigvis bygget i et tomt hus. Det har haft år til at vokse sig større og større. Dale Armel forklarer, at hvepse faktisk ikke er aktive om vinteren, når det er koldt.

Men på grund af stedet, hvor boet er bygget, har hvepsene kunne holde sig aktive hele året og har fortsat udbygningen af deres koloni.

"Det var indendørs, hvor hvepsene kunne holde sig varme, så dronningerne har nok gået i dvale i boet," fortæller Dale Armel. "Det betyder, at de kunne begynde at lægge og udklække nye æg med det samme i foråret, så vi taler om en absolut massiv bestand, der ikke har taget en pause fra at ekspandere."

Hvepseboet var så gigantisk, at den allerede havde "ædt" rummets vægge for at kunne sprede sig yderligere.

Selvom insektstrukturen er fascinerende at se på, udgør den en stor fare for mennesker: "Vi har desværre konstateret, at disse hvepse er aggressive over for mennesker," siger den erfarne skadedyrsbekæmper. På grund af dette måtte boet fjernes og hvepsene udryddes.

Heldigvis blev boet ikke fundet af et barn, hvilket kunne have været skæbnesvangert. Den erfarne skadedyrsbekæmper vidste hvordan, han skulle fjerne boet, så selvom hans hjerte slog nogle ekstra slag, så fik han til sidst styr på paragrafferne.

Eksperten arbejdede i det forladte hus i hele tre dage. Du kan se hans arbejde i videoen nedenfor.