Sæt kryds i kalenderen: YouSee-kunder kan glæde sig

06/09/2023 09:58

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock.com Foto. Shutterstock
Der er glædeligt nyt for YouSees mange kunder.

Mest læste i dag

YouSee lancerer den 20. september YouSee Streamer.

En ny, kompakt enhed til tv’et, der samler tv-kanaler, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugerflade. YouSee Streamer gør det nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at finde lige præcis det indhold, de har lyst til at se på tværs af flow-tv og streaming.

Det skriver YouSee i en pressemeddelelse.

Danskernes adgang til kvalitetsunderholdning på tv og streaming har aldrig været større, men det omfattende udvalg skaber udfordringer med at bevare overblikket, når der på kryds og tværs skal navigeres rundt blandt tjenester og indhold.

Derfor er der stor interesse for at kunne samle alle sine tv-kanaler og streamingtjenester ét sted. To ud af tre danskere synes, det er attraktivt, hvis de kunne nøjes med én samlet indgang til tv og streaming. Det viser en Wilke-undersøgelse foretaget for YouSee. I samme undersøgelse giver hver tredje dansker udtryk for, at de føler at bruge mere tid på at finde ud af, hvad de skal se, end på at se det indhold, de har fundet.

Smart intuitiv brugeroplevelse

Det får nu YouSee til at lancere YouSee Streamer. En smart, intelligent enhed til tv’et, som samler flow-tv, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugeroplevelse. YouSee Streamer er baseret på Google TV-platformen, og nu bliver det for første gang muligt at have tv-kanaler som DR1 og TV 2 liggende side om side med streamingtjenester som f.eks. Netflix, TV 2 Play og Viaplay i én overskuelig brugeroplevelse.

Med alt samlet ét sted bliver det nu nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at vælge lige præcis den underholdning, de har lyst til at se – uden at skulle skifte input på tv’et eller navigere mellem separate enheder og apps.

”Med YouSee Play var vi de første til at give danskerne fuld valgfrihed til at sammensætte og løbende udskifte deres foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester. Nu er vi klar til at videreudvikle YouSee Play-universet med YouSee Streamer og skabe en endnu bedre brugeroplevelser for vores kunder,” siger Christian Morgan, CEO hos YouSee, og fortsætter:

”YouSee Streamer samler alle kanaler og tjenester fra YouSee Play i én brugerflade til tv’et. Den smarte enhed gør det nemt og enkelt at vælge mellem de store mængder af indhold - uanset om det er flow-tv, streamingtjenester eller apps. Samtidig er den lille og diskret, så den nemt kan gemmes væk bag tv’et eller tages med i sommerhus eller på ferie i Europa.”

Helt ny måde at tilgå underholdning på

Den nye brugerflade er skabt specifikt til YouSee Play-kunder, og med kategorier som ”Fortsæt med at se”, ”Forslag til dig” og ”Ankommet for nylig”, har det aldrig været nemmere at fortsætte med at se en film, serie eller program og få inspiration til at træffe næste underholdningsvalg.

Den medfølgende fjernbetjening integrerer klassiske flow tv-funktioner som kanalvalg ved hjælp af knapperne 0-9, samt adgang til populære streamingtjenester med et enkelt tryk, så man let kan zappe mellem tv og streaming-indhold. Samtidig kan fjernbetjeningen erstatte den almindelige fjernbetjening med funktioner som tænd/sluk og justering af lydstyrke.

Fakta om YouSee Streamer 

  • YouSee Streamer kan fås i YouSee’s butikker og på yousee.dk fra den 20. september. Prisen bliver 399 kr., men der vil være et attraktivt lanceringstilbud til alle nye YouSee Play-kunder

  • YouSee Streamer kan anvendes af alle, som har tv og streaming via YouSee, men den er særligt udviklet til de YouSee Play-kunder, som ser flow-tv og har flere streamingtjenester

  • YouSee Streamer er bygget på Googles velkendte og driftssikre Android-teknologi og har indbygget Chromecast og integreret Google Assistant.

  • YouSee Streamer leveres med en bluetooth fjernbetjening, som gør det nemt at zappe og få adgang til populære streamingtjenester

  • YouSee Streamer kommer med en række præ-installerede apps fra streamingtjenester der findes i YouSee Play, og det er muligt at installere yderligere apps fra Google Play Store. Streameren kan således også bruges til at streame underholdning, som ikke leveres af YouSee

  • YouSee Streamer kan anvendes i EU-lande i op til 30 dage ad gangen