Såfremt Aldi's kunder ikke accepterer dette, bliver de nægtet betjening

28/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En Aldi-medarbejder har fortalt noget, som de mange ikke kender til.

Mest læste i dag

Det er ikke gået ubemærket hen, at priserne på dagligvarer er steget som følge af udbruddet af konflikten i Ukraine.

Dette har skabt betydelig utilfredshed blandt kunderne, der anser prisstigningerne for at være urimeligt høje.

For at imødegå problemet med butikstyverier har Aldi taget skridt i maj måned ved at implementere en ny politik, hvor de henvender sig til deres kunder og beder om tilladelse til at inspicere indholdet af deres tasker inden de forlader butikken.

En medarbejder fra Aldi har delt med The Grocer Magazine, ifølge The Mirror, at "Vi beder vores kunder om at tillade os at gennemgå deres tasker for at sikre, at de er tomme. Formålet er at forsikre os om, at ingen af vores varer er blevet placeret der."

Den pågældende Aldi-medarbejder tilføjede derefter, at dem der ikke ønsker at lade deres tasker blive kontrolleret, vil blive nægtet service.

Det bør bemærkes, at kunder, der forlader butikken uden at have foretaget køb, også kan blive stoppet og bedt om at få deres tasker inspiceret.

Det er værd at påpege, at denne politik ikke er en national beslutning, men derimod noget hver enkelt Aldi-butik kan vælge at implementere. Politikken har været gældende siden maj måned.

Aldi er en af flere supermarkedskæder, der inden for det seneste år har indført forskellige tiltag i deres butikker med henblik på at minimere risikoen for butikstyveri, som følge af de stigende priser.

Andre initiativer, som kæderne har iværksat for at imødegå tyverier, inkluderer begrænsninger på antallet af varer på hylderne, øget brug af sikkerhedsmærker på produkterne samt implementering af kvitteringskontrol ved udgangen af butikken.