Roskilde festival er tilbage: Annoncerer 29 navne til sommeren 2021

03/12/2020 09:38

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Få et par måneder siden havde man knap turde drømme om det, men Roskilde Festival vender, med stor sandsynlighed, tilbage til sommer.

Det utroligt lange år 2020 er snart slut, heldigvis, og i takt med mere og mere opmuntrende nyheder om vacciner tegner næste år til at blive noget bedre.

Nu får danskerne så en rigtig glædelig nyhed og noget at se frem til, Roskilde Festival vender nemlig sandsynligvis tilbage til sommer. Og festivalgæster kan godt glæde sig.

Roskilde Festival har offentliggjort 29 af de kunstnere der skal spille på festivalen, og der er mange store stjerner på listen. Som altid vil festivalen byde på en række kunstnere af varierende genre, både danske og udenlandske.

Store navne på plakaten

Navne som The Strokes, Faith no more, Anderson .Paak & The Three Nationalists og Megan Thee Stallion er nogle af de største udenlandske navne på årets plakat, hvor Anderson .Paak og Megan Thee Stallion begge i øjeblikket er på toppen af hitlisterne og rap-verdenen.

Af danske topnavne finder man de to power-kvinder Jada og Tessa. Begge landskendte kunstnere inden for forskellige genre, og begge yderst aktuelle på hitlisterne.

Men som altid, i disse coronatider vil der være en anelse malurt i bægeret.

Håbet om at en kommende vaccine meget snart kan ændre på coronasituationen er helt reel, og Roskilde Festival er tydeligvis optimistiske omkring mulighederne for en kæmpe festival. Men intet er sikkert.

Skulle der opstå problemer med vaccinerne kan det meget vel være at Roskilde Festival må rulle plakaten sammen igen.

Selvfølgelig skal man ikke tage sorgerne på forskud, men måske bare glæde sig over at festivalen overhovedet virker bare en anelse realistisk at gennemføre.