Positiv coronatest og 1 million kroner rigere

12/01/2022 10:23

|

Christina Hansen

Foto. Shutterstock

Mest læste i dag

"Godmorgen skat, jeg har en god og en dårlig nyhed: Jeg har corona, og vi er millionærer."

Sådan cirka lød det i et hjem på Sydsjælland 2. juledag, da en mand vågnede op og startede dagen med at tjekke sin smartphone.

-       Da jeg vågnede d. 26. lå der både en positiv coronatest og et par beskeder fra Danske Spil, som fortalte mig, at jeg havde vundet nogle småbeløb i VikingLotto. Derefter tjekkede jeg min mail, hvor der også lå noget fra Danske Spil. I den mail stod der, at jeg havde vundet en million, fortæller vinderen, der har valgt at være anonym.

Det var dog ikke helt til at tro på for sydsjællænderen, der meget sjældent spiller Lotto.

-       Jeg kiggede lidt på mailen og ledte efter noget der indikerede, at det var en form for reklame. Det var måske fordi, jeg allerede havde fået to SMS’er om de små gevinster, men ikke nogen om, at jeg havde vundet en million, at jeg var meget skeptisk, griner vinderen.

Men den var dog god nok, og efter at have tjekket og dobbelttjekket indså den heldige vinder, at der var noget om snakken.

-       Jeg begyndte bare at grine helt fjoget for mig selv. Eftersom min kone og datter stadig sov, fortsatte jeg min morgen, satte lidt kaffe over og blev ved med at smågrine. Det var på en måde en helt almindelig morgen, som var helt ualmindelig. Det var meget uvirkeligt, fortæller han.

En tur til Maldiverne og lidt ekstra til renoveringen 

Da nyhederne skulle overbringes til hustruen, blev der lagt ud med det positive testsvar, som straks lagde en dæmper på humøret, for den ellers juleglade hustru, der havde set frem til dage med familien. Dog hjalp den næste nyhed på humøret.

-       Vi har været på Maldiverne før, og det var en kæmpe oplevelse. Men det er jo ikke gratis. Så vi har talt om at tage afsted igen, hvis vi vandt i Lotto. Så jeg spurgte hende, om vi rigtigt nok havde lavet den aftale. Det sagde hun selvfølgelig ja til, og så kunne jeg fortælle, at vi skal afsted. Og så blev der stille, fortæller den glade sydsjællænder.

Det er dog ikke kun rejser, pengene skal bruges på.

-       Vi har overtaget en ejendom, som vi er i gang med at sætte i stand, og der kommer nok et par opgraderinger i den forbindelse. Hvor vi før bare skulle have lavet ny terrasse, bliver det nu med en opgradering i form af et vildmarksbad.

Derudover har vinderen valgt at afdrage på lån, lave en investeringskonto og sat lidt til side til at forsøde hverdagen.