Populær tv-vært fyret efter 17 år: 'Jeg er lamslået'

26/06/2023 09:56

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
TV-værten fortæller på sociale medier, at han er lamslået over beskeden.

Mest læste i dag

Den populære tv-vært Don Lemon er blevet fyret af CNN. Det meddeler den mangeårige vært i en tweet offentliggjort mandag morgen.

"Jeg fik at vide i morges af min agent, at jeg er blevet fyret af CNN. Jeg er chokeret," skrev Lemon i sit Tweet, der fortsatte:

"Efter 17 år hos CNN, ville jeg have troet, at nogen i ledelsen ville have haft anstændigheden til at fortælle mig det direkte. På intet tidspunkt fik jeg nogensinde nogen indikation på, at jeg ikke ville kunne fortsætte med at udføre det arbejde, jeg elsker."

CNN-værten afsluttede sit tweet med en stor tak til sine kolleger.

"Med det sagt, vil jeg gerne takke mine kolleger og de mange hold, jeg har arbejdet med, for en utrolig tid sammen. De er de mest talentfulde journalister i branchen, og jeg ønsker dem alle det bedste." slutter han.

Ifølge People.com har CNNs formand, Chris Licht bekræftet, at Don Lemon er blevet fyret af tv-stationen.

"CNN og Don er gået hver til sit. Don vil altid være en del af CNN-familien, og vi takker ham for hans bidrag gennem de sidste 17 år. Vi ønsker ham alt godt og vil heppe på ham i hans fremtidige bestræbelser." lyder det i en udtalelse fra CNN-formanden.

Den 56-årige værts exit fra CNN This Morning kom måneder efter, at han modtog kritik for kommentarer, han fremsatte om republikansk præsidentkandidat Nikki Haley.