Pakkeselskab overbelastet: Ikke mere hjemmelevering

21/12/2020 10:48

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Pakkeselskaber har som resultat af coronarestriktioner og lukkede fysiske butikker travlt som aldrig før, og det bliver hele tiden mere udfordrende for selskaberne at følge med.

Som konsekvens af de mange tusinde pakker der i år bliver handlet online fremfor i fysiske butikker, kan et af de største pakkeselskaber i Danmark, GLS, nu melde at man opfordrer kunder i erhvervslivet til ikke at tilbyde hjemmelevering af pakker.

” Vi har nået den maksimale volumen, som vi kan håndtere. Så hvis andelen af hjemmelevering stiger, vil det gøre det svært rent fysisk at nå at levere pakkerne inden for døgnets timer. Derfor vores opfordring i denne situation,” – Udtaler direktør i GLS Denmark, Karsten Klitmøller til Finans.dk.

Ventetid uanset hvad

At skulle hente sine pakker i en af GLS mange pakkeshops er dog heller ikke nødvendigvis lige til, da der flere steder berettes om voldsomt lange køer.

Det meste af året 2020 har været meget anderledes og julen bliver det ligeledes, så at GLS ikke har kunne forberede sig på den massive mængde pakker der nu handles online og skal distribueres af pakkeselskabet, er måske ikke så overraskende.

Presset bliver heller ikke mindre af at alle storcentre for nyligt fik besked på at lukke, og fysiske butikker ligeledes fra den 25. december til 3. januar.