Nyt i Emilie Meng-sagen: Flere uhyggelige detaljer om den sigtede er nu kommet frem

06/09/2023 08:23

|

Nicolai Haugsted

Foto: Privat
Nye detaljer om den sigtede mand har nu set dagens lys.

Mest læste i dag

Det kom som et chok for mange, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi stillede op til pressemøde i slutningen af april, for at give offentligheden et indblik i sagen om den 32-årige mand, der er tiltalt i hele tre sager.

Ikke alene blev manden sigtet i bortførslen af en 13-årig pige fra Vestsjælland, men der faldt også sigtelser om drabet på Emilie Meng samt et knivoverfald mod en 15-årig pige på Sorø Gymnastikefterskole i november 2022.

I det populære Kanal 5- og Discovery-program 'Nogen ved noget om Emilie Meng – Special', der har premiere onsdag, var der nye detaljer om den 32-årige, der så dagens lys.

Det skriver B.T.

“Jeg ved ikke, hvad han lavede om morgenen den dag, men jeg ved, hvad han lavede om aftenen. Dér var han sammen med os. Der var fodbold, og det så vi altid sammen. Og det gjorde vi også den dag”, udtaler en anonym ven i dokumentaren.

Vennen til den 32-årige, der lige nu sidder i varetægt, at det var den 32-årige, der havde initiativ til at mødes og se EM-finalen.

Omkring 20-tiden den 9. juli 2016 sendte den 32-årige sin sidste besked i tråden, og derfra var der ingen, der hørte noget til ham før et døgn efter, da han igen mødte op til fodboldfest klokken 19.00 dagen efter.

Blot to timer inden han mødte op, havde Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi efterlyst Emilie Meng.

Der var ikke nogle af vennerne, der lagde mærke til noget specielt omkring den 32-årige den aften, men der var alligevel en lille ting:

“Normalt var det aldrig den sigtede, der kørte, når vi skulle til sådan nogle arrangementer, men det gjorde han den dag. Og det vil så også sige, at han ikke drak. Og det var meget, meget sjældent, at den sigtede ikke gjorde det. Han var altid på med fester og skulle gerne have lidt alkohol”, udtaler vennen.

Vennen forklarer yderligere, at sigtelsen mod den 32-årige kom som et gigantisk chok.