Ny nedlukning af 31 kommuner: Se listen her

10/12/2020 12:40

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Rygterne om en delvis nedlukning af yderligere 31 kommuner har i løbet af torsdag formiddag spredt sig som en steppebrand, og nu erfare flere medier mere konkret, hvilke kommuner der rammes.

Det virker nu ikke længere blot som begrundet spekulation, at nye kommuner vil blive ramt af restriktioner. Tidligt torsdag formiddag kunne TV 2 for anden gang på en uge, være de første der via en anonym kilde meldte om nedlukning af kommuner.

Sidenhen har flere medier gjort sig samme erfaring, og der er nu, fra mediernes side, sat navn på de i alt 31 nye kommuner, der altså snarligt vil blive delvist lukket ned. Det sker efter at ordførere fra diverse partier, og borgmestrene i de 31 kommuner er blevet informeret om situationen ved middagstid.

For bare en time siden kunne Sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke offentliggøre, at man på et pressemøde kl.13.30 i dag vil oplyse præcist hvilke kommuner der rammes.

Listen af nye kommuner der rammes:

Ekstra Bladet mener dog at være i besiddelse af listen med de 31 kommuner, og denne liste lyder som følgende:

Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Randers, Ringkøbing-Skjern, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Syddjurs, Viborg, Aalborg, Kolding, Fredericia, Vejle, Guldborgsund, Holbæk, Kalundborg, Lolland, Næstved, Odsherred, Ringsted, Sorø og Stevns.

Skulle Ekstra Bladet få ret, ville de samlede antal delvist nedlukkede kommuner nå op på hele 69.