Nu er det sket igen: DR-kendis er gået konkurs

08/06/2023 10:02

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Tidligere i år måtte han erklære et selskab konkurs. Nu er DR-kendissen igen gået konkurs med et selskab.

Mest læste i dag

Det går desværre ikke helt så godt på forretningsfronten for DR-kendissen Michael Sommer. Han har anden gang inden for kort tid fået erklæret et selskab konkurs. 

I denne omgang er der tale om hans holdingselskab, der har navnet Sommer Capital ApS. Selskabet er blevet taget under konkurs på baggrund af en begæring, der er blevet modtaget den 11. maj. 

Det fremgår af Statstidende. 

Michael Sommer blev for alvor kendt, da han deltog i 'Gift ved første blik'. Senere har han også været med scoreprogrammet 'Ex on the Beach'. 

Det kan vise sig at blive problematisk for Michael Sommer, der i forbindelse med sin medvirken i 'Gift ved første blik' endte med at få tilnavnet 'Skatter', at hans holdingselskab er under konkurs. 

Det skyldes, at hans holdingselskab har ejerskab i en række andre virksomheder. Ifølge Ekstra Bladet har det også ejerskab af virksomhederne Elektro Center, Sosu Gruppen og Vikar Group. 

Det er ikke første gang, at han for nylig har fået erklæret et selskab konkurs. Det samme skete i starten af maj, hvor han var nødt til at dreje nøgle om på sit værksted RS Car Group. 

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Michael Sommer i forbindelse med konkursen. Det har han dog ikke haft lyst til. Derimod har han oplyst, at han 'ikke er klar til at tale om det endnu'. 

I forbindelse med den seneste konkurs i starten af maj, udtalte han til Ekstra Bladet, at det har været hårdt at lukke ned for sit værksted. 

"Jeg er stresset. Jeg havde egentlig heller ikke lyst til at snakke med dig. Jeg synes, det er hårdt. Men altså, man kommer over det," sagde han dengang til Ekstra Bladet. 

Han forklarede også, at det var på grund af manglende omsætning, som primært var forårsaget af den høje inflation, at selskabet endte med at gå konkurs. 

"Jeg melder det konkurs, fordi vi har to måneders husleje, vi ikke har betalt, og medarbejdere kunne vi ikke give løn. Så har vi nogle leverandører, der ikke kunne få deres penge," lød det fra ham.