Netto-medarbejder i chok: ’Hvad fanden sker der?’

09/02/2021 11:45

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En Netto-elev har fået nok af at folk skælder ud over coronaregler.

“Lille opråb fra Netto-eleven her. Som de fleste af jer ved, er jeg elev i Netto Augustenborg, og det er jeg rigtig glad for. Nu har det jo lige været lønningsdag, og det betyder jo selvfølgelig, at der er travlt i alle butikker.”

Således starter Morten Didrichsen sit opslag på Facebook, som han efter en lørdagsvagt i slutningen af januar i år lagde op.

“Hvad fanden sker der for folk lige nu? Jeg har i dag haft en vagt fra 6:00 til 15:00, i løbet af de 9 timer er det lykkedes mig at blive svinet til 9 gange, blot fordi jeg som medarbejder er nødt til at pointere, at vi skal holde afstand og passe på hinanden,” – skriver han.

I den seneste tid er det langt fra alle vagter i Netto-butikken på Als, der har været lige sjove. En del af kunderne er direkte ubehagelige - Det fortæller han til JydskeVestkysten. 

“Flere af dem sagde noget, der virkelig ikke var pænt. Det var ret personligt, så jeg vil helst ikke gentage det. Men det gør mig både ked af det og frustreret, at nogen taler sådan til os, når vi blot forsøger at gøre det trygt for alle,” siger Morten Didrichsen.

Ligesom mange andre er Morten Didrichsen også bange for at blive smittet og risikere at smitte andre. Hans egen far er hjertepatient. 

“Selvom min far er i risikogruppen, går jeg glædeligt på arbejde hver dag og gør det med et smil. Jeg og alle andre medarbejdere i detailhandlen forsøger at passe på, men vi kan ikke gøre det alene. Min bøn er, at kunderne også vil være med til at gøre det. Vi kan jo ikke bare blive hjemme,” siger han til avisen.