Nedturen har ingen ende: Skandaleramt skuespiller skal skilles

26/06/2023 10:40

|

Redaktionen

Foto: Armie Hammer / Gettyimages
Efter diverse beskyldninger og en ødelagt karriere, kommer der stadig trist nyt.

Mest læste i dag

Armie Hammer er gået fra at være en Hollywood-darling og en kvindebedårer, til en af de mest forhadte mænd i filmbranchen – en branche han heller ikke er velkommen i længere.

Da MeToo-bølgen raserede verden over fra 2017 og frem, var ‘Call me by your name’-skuespilleren en af industriens mange navne, der pludselig kom på mange kvinders læber – og af de helt forkerte årsager.

Beskyldninger om voldtægt, overgreb og kannibalisme satte brat en stopper for den 36-årige skuespillers karriere, der nu ikke er at finde på filmplakaterne foran biograferne disse dage.

Og nu fortsætter nedturen for skuespilleren, fortæller TMZ.

Den udskældte skuespiller har nemlig fået færdiggjort hans skilsmisse fra den nu ekskone, Elizabeth Chambers, som han blev separeret fra for tre år siden, da beskyldningerne for alvor var på det højeste.

Det tidligere par har nu nået en konklusion om, hvordan de fælles ejendele skal fordeles, samt hvordan forældremyndighederne til eksparrets to børn, Harper Grace og Ford, skal falde.

Hvordan fordelinger specifikt er faldet hen, fremgår ikke i dokumenterne TMZ har fået fingre i.

Selvom beskyldningerne stadig hænger tykt i luften over Hammer, så lader det til at Hammer har rettens ord på hans side.

Tidligere på sommeren konkluderede anklagemyndighederne i Los Angeles nemlig, at der ikke kunne findes grundlag bag voldtægtstiltalerne en kvinde havde på Armie Hammer fra 2021.

Hammer nægter sig fortsat skyldig i alle anklager mod ham.