'Min ekskæreste har kræft og ønsker, at jeg adopterer hendes søn, hvis hun dør - men jeg nægter'

29/06/2023 13:50

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En mand har nægtet at adoptere sin kræftsyge ekskærestes søn, selvom hun ønsker, at han skal.

Mest læste i dag

Brian udviklede hurtigt et tæt forhold til sin ekskæreste søn. Han blev introduceret til drengen relativt kort tid efter, at de mødtes for første gang på en dating-app for syv år siden.

"Efter et par uger, hvor vi chattede online, tog vi på date og havde en fantastisk tid. Efter det begyndte vi at ses, når hun kunne, og kort efter introducerede hun mig for sin søn," har han forklaret på forummet Reddit ifølge Kidspot.

Blot et par måneder inde i deres forhold, besluttede det forelskede par sig for at flytte sammen. Angiveligt var det dog primært for at spare penge.

"Jeg begyndte at hjælpe med at tage mig af hendes søn, når jeg kunne, og vi blev virkelig glade for hinanden. Han begyndte endda at kalde mig 'Papa', og vi lod ham bare gøre det, da min kæreste var ligeglad."

"Jeg nægtede at adoptere min døende ekskærestes søn"

Efter næsten fem års forhold, smed hans ekskæreste pludselig en stor bombe. Hun fortalte ham, at hun havde besluttet at gå fra ham.

"Hun sagde, at jeg var blevet kedelig og ikke længere var en aktiv person (vi plejede at tage på vandreture og rejse rundt i landet i weekenden), og at jeg arbejdede for meget," forklarede han.

"Det var en hård tid efter det, og jeg havde svært ved at acceptere det selvom det ikke var lige så svært som at skulle forklare en 5-årig, at han ikke længere vil se sin 'Papa'), men det lykkedes mig at komme over det efter et par måneder. Jeg fandt mig et bedre job, der gjorde det muligt for mig at arbejde remote og have en masse fritid, så det lykkedes mig at udforske et par andre lande."

To år senere modtog Brian et uventet opkald fra sin ekskæreste, der smed endnu en bombe.

Hun afslørede, at hun var blevet diagnosticeret med brystkræft - et af hendes bryster er allerede blevet fjernet, og efter at have opdaget en tumor i det andet, vil det også blive fjernet.

"Hun er bange for, at hun kan dø, hvis det ikke lykkes, og spurgte mig, om jeg ville være villig til at blive hendes søns juridiske værge og adoptere ham, da hun ikke har andre at spørge," lød det fra Brian.

På trods af et så stort spørgsmål, tog det ikke Brian megen tid eller overvejelse at give hende et svar.

"Jeg lever en anden livsstil nu. Jeg rejser meget og investerer i mig selv, så jeg sagde til hende, at det kan jeg ikke. Hun fortalte mig, at hendes søn savner mig og ville elske at se mig, men jeg sagde nej igen, og hun begyndte at græde og kaldte mig grimme ting, før hun afbrød opkaldet."

"Jeg talte med min søster og forældre om det, og de fortalte mig, at det er vanvittigt at nægte det, efter alle de år, jeg har brugt sammen med dem. Jeg føler mig som skrald nu."

På Reddit, hvor Brian har delt sit indlæg, er der delte meninger at finde i de mere end 1.400 kommentarer, der er kommet til det.

Størstedelen af de mange kommentarer støtter dog Brian. Mange pointerer, at det ikke er hans fejl, at hun besluttede, at han var 'for kedelig', da han sandsynligvis blot var ansvarlig.

Andre mener dog, at det er synd for drengen, der tydeligvis stadig savner ham, og gerne vil have, at han skal være en del af hans liv.

*Brian er ikke hans rigtige navn, da han ønsker at være anonym.