Medlemmer af Sygeforsikringen ''danmark'' bør læse dette omgående

03/04/2024 10:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Sygeforsikringen ''danmark''
Hvis du er medlem af Sygeforsikringen ''danmark'', gør du klogt i at læse med her.

Mest læste i dag

I en regnskabsmeddelelse fra 2022 udtaler Sygeforsikringen "danmark" stolt, at de tæller 2,7 millioner medlemmer.

Dette indikerer, at en betydelig andel af nationens indbyggere er dækket af denne sygeforsikring, hvilket gør det vigtigt for alle medlemmer at være ekstra opmærksomme.

Aktuelt har Sygeforsikringen "danmark" sendt en vigtig besked ud via appen Mit digitale selvforsvar, som advarer mod en bestemt trussel.

Denne vigtige besked drejer sig om en bedragerisk e-mail, der florerer, og som medlemmerne bør undgå at falde for. Denne e-mail forsøger at lokke modtagerne med et tilbud om penge retur ved at klikke på et link, som naturligvis er skadeligt og falskt.

Sygeforsikringen understreger, at ægte kommunikation med dem kræver log ind på deres sikre hjemmeside, sygeforsikring.dk, hvorved risikoen for bedrageri minimeres.

Hele advarslen lyder som følger:

"Ny falsk e-mail er i omløb. Endnu engang handler den om, at du kan få penge tilbage, hvis du klikker på et link, der selvfølgelig også er falsk.

E-mailen er IKKE fra Sygeforsikringen ''danmark'', for ved kommunikation med os skal du altid logge ind på sygeforsikring.dk i et lukket og sikkert system.

Klik derfor IKKE på links, der handler om tilskud eller udlevering af oplysninger og vær i det hele taget opmærksom og forsigtig, når du får beskeder."

Nedenfor er et eksempel på den omtalte falske e-mail.

Foto: Mit digitale selvforsvar