Medarbejder i Dagli'Brugsen låste kassen og løb ud i baglokalet: Når du finder ud af hvorfor, vil det løbe dig koldt ned ad ryggen

22/10/2023 19:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Google Street View
Bare vent til du hører, hvorfor medarbejderen låste kassen og tog benene på nakken.

Mest læste i dag

En ansat handlede hurtigt, da en skræmmende begivenhed unfolded i en Dagli'Brugsen butik

Det er ingen hemmelighed, at de ansatte i danske dagligvarebutikker fra tid til anden er vidne til forskellige situationer.

Det kan enten være positive oplevelser, der sætter smil på de ansattes ansigter, men det sker også, at de konfronteres med bedrageri, tyveri eller endda voldelige hændelser.

I en tid hvor kriminalitet i dagligvarebutikker er et omdiskuteret emne, tilføjer en nyere episode i Mou (en by cirka 20 kilometer sydøst for Aalborg) brændsel til debatten.

En ung mand, angiveligt i alderen 14 til 18 år, forsøgte at røve den lokale Dagli'Brugsen, bevæbnet med intet andet end en brødkniv.

TV 2 Nord understreger imidlertid, at teenageren måtte forlade butikken tomhændet, da en 18-årig kvindelig butiksansat handlede lynhurtigt ved at låse kassen og løbe ind i baglokalet.

Nordjyllands Politi er nu på jagt efter den unge gerningsmand, som beskrives som følgende:

  • Højde på 165-180 centimeter

  • Slank af bygning og lyshudet

  • Iført en sort dunjakke og enten jeans eller Adidas-bukser samt en sort full-face-hjelm med farvet dekoration på siden og gennemsigtig visir.

Politiet undersøger flere spor i øjeblikket og har meddelt TV 2 Nord via mail, at de ikke kan give yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt af hensyn til deres igangværende efterforskning.

Dog oplyser politiet, at de stadig aktivt leder efter den mistænkte i sagen.