Matas udsender vigtig advarsel til sine kunder

06/11/2023 19:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Matas har informeret om, hvordan man skal forholde sig.

Mest læste i dag

I den moderne tidsalder, hvor digital teknologi spiller en betydelig rolle i vores daglige liv, har omfanget af online svindel og bedrageri nået hidtil usete niveauer.

Vores personlige oplysninger, økonomiske transaktioner, sociale forbindelser og fritidsaktiviteter er nu alle en del af det online univers. Dette har desværre skabt en gunstig legeplads for svindlere, der aktivt udnytter de digitale sårbarheder.

En særlig udsat generation for denne form for bedrageri er de ældre, der ikke er vokset op med den teknologi, som nu er en integreret del af vores hverdag.

Derfor er det af største betydning, at folk udviser forsigtighed, når de modtager advarsler, og det er netop, hvad Matas har gjort. Via appen 'Mit Digitale Selvforsvar' har Matas udsendt en advarsel til danskerne, som de bør tage alvorligt.

Det viser sig nemlig, at der i øjeblikket cirkulerer en falsk konkurrence, der misbruger Matas' omdømme. I deres advarsel opfordrer Matas alle til ikke at klikke på linket til den falske konkurrence og til at anmelde hjemmesiden, hvis de støder på den.

Advarslen lyder som følger:

"På sociale medier cirkulerer en falsk konkurrence, der misbruger Matas' navn.

Denne konkurrence fremstår som en betalt annonce og ligner en reklame. Deltagelse indebærer at finde fejl på et Matas-gavekort.

Det er af allerstørste vigtighed, at du undgår at klikke på links og indtaste dine oplysninger. Hvis du ved en fejl kommer til at udlevere dine bankoplysninger, bør du omgående kontakte din bank for at få dit kort spærret.

Vi kan bekræfte, at dine oplysninger ikke er blevet videregivet fra Club Matas, og der er ikke sket nogen brud på vores sikkerhedssystem. Hvis det er muligt, opfordrer vi dig til at anmelde den pågældende hjemmeside."

Nedenfor er et eksempel på, hvordan en såkaldt 'betalt annonce' kunne se ud.

Foto: Mit Digitale Selvforsvar