Mand flytter sammen med kæresten: Så opdager han hendes klamme vane

06/05/2024 22:44

|

Redaktionen

Foto: Reddit
Hvad er din partners mest ulækre vane?

Mest læste i dag

Når du er i et forhold, lærer du over tid alle din partners vaner at kende – de gode, de dårlige og nogle gange de meget grimme.

Så hvis du læser dette og er single, vil du måske trøste dig med viden om, at du ikke behøver at håndtere andres 'ulækre' vaner.

Eksempelvis denne mand, der gjorde en alarmerende opdagelse om, hvad hans kæreste gør med sine kontaktlinser sidst på dagen.

Det skriver Ladbible

I stedet for at smide dem i en skraldespand, som du ville forvente, når det er tid til at lukke øjnene, tager hun dem bare ud og smider dem bag sengen.

Et billede af den chokerende opdagelse blev delt af manden anonymt på Reddit, med billedteksten:

"Min partner kaster sine daglige kontakter bag hovedgærdet i vores seng."

Som du kan forestille dig, gik billedet langt fra ubemærket hen, siden det blev lagt ud den 9. februar, og seerne var hurtige til at dele deres absolutte afsky – og forvirring.

Det her er værre end manglende støvsugning

"Mennesker som disse kan jeg ikke forstår. Hvor tror de, de bliver af?" spurgte en seer.

En anden spurgte: "Har hun ikke en lille skraldespand ved sin seng?!"

Dette fik en tredje seer til at skrive: "Jo, men hun kan ikke se den."

"Jeg forstår bare ikke det her," skrev en tredje. "Mit hus er på ingen måde perfekt. Jeg udsætter støvsugning, rengøring og skrubning af toiletter. Men sådan noget tilføjer bare vanvid til kaoset."

En fjerde fortalte, at de har været i en lignende situation, og skrev:

"Min tidligere værelseskammerat gjorde dette. Efterlod dem på sofabordet, bordplader, overalt. Da vi flyttede ud, foretog jeg en sidste gennemgang af lejligheden, og på hans værelse var der en stor blå plet af udtørrede kontakter smeltet sammen med trægulvet,

En kommer til hendes forsvar

I mellemtiden forsvarede en Reddit-bruger kvinden, omend på en lille måde.

De delte:

"Før min øjenoperation tog jeg mine daglige kontaktlinser ud og smide dem i badeværelsets skraldespand eller den ved siden af ​​sengen. Problemet er, at når de først var ude af mine øjne, kunne jeg kun se omkring seks tommer væk fra mit ansigt, og linserne er buede og våde og forsvinder nogle gange, hvor jeg forsøger at finde dem. Et år senere finder vi stadig udtørrede kontaktlinser, der sidder fast i tingene. Intet som det din partner gør, dog..."

Alt dette rejser spørgsmålet hvad er din partners mest ulækre vane?