Mand får stjålet sin madpakke på arbejdet: Lander i en kattepine da han opdager hvem der gjorde det

24/06/2023 06:47

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Manden aner ikke hvad han skal stille op.

Mest læste i dag

Der er intet som et kontorfrokosttyveri til at begynde at skabe ufred på arbejdspladsen. På et eller andet tidspunkt har de fleste af os lidt i hænderne på en kollega, der håber på at nyde en femfingret rabat.

Det skriver Mirror 

Uanset hvad ved alle, hvor generende det er at åbne køleskabet, klar til at nyde et lækkert måltid, kun for at opdage, at din mad mangler. De fleste ville nok brokke sig højlydt over det - i håbet om at få deres madpakke tilbage. Men ville du sige fra, hvis du indså, at din chef havde skylden? 

Stjal madpakken en gang

Det er den knibe, en ny medarbejder har befundet sig i. Desværre for den 31-årige medarbejder har hans chef kunnet lide de madpakker som hans kone lavede til ham. 

"Min kone pakker min frokost til mig. Hun er en fantastisk kok, og de fleste af mine kolleger har kommenteret, hvor heldig jeg er at have hende," forklarede arbejderen i et indlæg til det sociale medie Reddit.

Han har dog ikke været i stand til at nyde sin frokost på det seneste. 

"For et stykke tid siden åbnede jeg køleskabet ved frokosttid, og min frokost var væk. Glasbeholderen, min frokost var pakket i, var tom, og den havde en seddel ovenpå. En af lederne havde efterladt en seddel, hvor der stod "Frokost er på min regning - navn", og havde tapede en 100 dollarseddel (681 kroner) på bagsiden af ​​sedlen." Forklarede manden og tilføjede: 

"Jeg troede, det var en engangsbegivenhed og sagde ikke noget, men det har fortsat i et stykke tid nu."

Blevet til en vane

Nu er problemet begyndt at opstå regelmæssigt - mindst en gang om ugen - arbejderen ønsker at sætte en stopper for det. Men han er usikker på, hvordan han skal fortsætte, da tyven er "en af ​​de mest magtfulde personer i virksomheden". 

Han har heller aldrig talt med direktøren, da han først kom til virksomheden for nylig, men han mener ikke, han er den venlige slags.

"Siden jeg startede dette job, ser han sur ud hver gang jeg kigger ind på hans kontor. Jeg vil ikke fortælle ham, at han skal stoppe og så blive råbt af. Jeg er stadig den nye fyr her, og jeg tror ikke fyren kender mit navn."

Hans kone var ivrig efter at hjælpe og tilbød at begynde at lave to frokoster på de nødvendige dage, men medarbejderen besluttede, at han gerne ville løse problemet direkte. 

"Det løser ikke rigtig problemet," forklarede han. "Hvordan skal jeg tale med ham uden potentielt at sætte ham af?"

Spis middag for pengene

Som svar på spørgsmålet tilbød kommentatorer forskellige forslag: I mellemtiden var der flere, der angreb chefens følelse af at han havde retten at tage andres mad. 

En person svarede: "Det er lidt foruroligende, at forestille sig, at han roder gennem folks frokoster og beslutter, hvad der ser appetitligt ud, og så tager det tilbage til sit skrivebord og hugger det ned. Jeg ville ikke konfrontere ham. Hvis han mener, at han er berettiget til at stjæle dine frokoster, fordi han efterlader penge, er fyren for berettiget og for snoet i sin tankegang til at forstå, hvorfor hans opførsel er foruroligende og grådig. To forslag. Få en isoleret madpakke og bed din kone om at pakke din frokost i den sammen med en eller to af de genanvendelige blå isposer. Opbevar det på dit skrivebord. Eller få en madpakke i metal med en hasp og sæt en lås på den." 

En anden tilføjede: "I enhver konflikt mellem dig og din chef, gæt hvem der vinder? Lad være at gå ind i det. Jeg synes, din kones forslag er dejligt. Du og hun kan lejlighedsvis gå ud og spise middag for de penge, han efterlader dig."