Kvinde var millionær i flere uger uden at vide det: Så fandt hun en seddel i supermarkedet

07/07/2024 14:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske spil
Det var først efter snakken med kassedamen hun fik tjekket op på kuponen.

Mest læste i dag

Hvis man har lave forventninger, er det nemmere at blive positivt overrasket. Det oplevede en kvinde fra Kolding, da hun uventet vandt 2,5 millioner kroner i Lotto.

Hun vidste intet om gevinsten, før hun besøgte supermarkedet for at forny sin femugers Lotto-kupon.

"Kvinden i kiosken sagde, at hun gerne ville forny kuponen, men hun kunne ikke udbetale gevinsten," fortæller kvinden, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Kvinden blev overrasket, da hun troede, hun havde kontrolleret sin kupon grundigt og ikke fundet nogen gevinst. Men kioskmedarbejderen insisterede:

"Hun sagde, at der var en gevinst på over 5.000 kroner, hvilket var det maksimale, hun kunne udbetale," siger kvinden og tilføjer grinende, hvad hun svarede i kiosken:

"5.000? Det er jo mange penge! Tænk, hvis det er 6.000!"

Kort efter opdagede hun, at det var meget mere end 6.000 kroner. Selvom hun troede, hun havde tjekket kuponen, havde hun overset en gevinst på 2,5 millioner kroner i den anden uge af sin femugers-kupon.

Det opdagede hun, da en bekendt tjekkede kuponen på sin smartphone.

"Jeg fortalte ham, at jeg havde vundet over 5.000 kroner, og det ville han lige tjekke på sin telefon. Så sagde han: 'For hulen! Du har vundet 2,5 millioner'. Jeg troede ikke på ham og sagde, at han ikke skulle lave sjov med mig! Men det viste sig, at jeg havde gået rundt med gevinsten i tre uger uden at vide det," fortæller kvinden.

"Det var blevet offentliggjort, at man skulle tjekke sin kupon, og det havde jeg endda læst – men jeg havde aldrig troet, at det kunne være mig," tilføjer hun.

Sendte straks penge

Danske Spil har udbetalt pengene til kvindens konto, og hun har allerede sendt en stor del videre til sin familie, som skal forkæles med både ferierejser på første klasse og meget andet.

"Det er så dejligt at kunne give noget tilbage. Det giver SÅ god en følelse," siger kvinden, som også har planlagt at sætte en stor del af pengene til side.

"De står i første omgang på en konto, indtil jeg har vænnet mig til at have så mange penge. De skal række så mange år som muligt," siger kvinden fornuftigt.