Kvinde mødte hund på parkeringsplads: Fulgte efter den og opdagede noget, der tog pusten fra hende

16/06/2023 19:31

|

Redaktionen

Foto: Privat
Selvom Mitzi arbejder med hunde til daglig, så tog opdagelsen pusten fra hende.

Mest læste i dag

Mitzi Brogdon havde en travl dag, da hun så en hund, der stod og kiggede på hende med tiggende øjne. 

En brunt og sort hund stod alene på en grusplads tæt på vejen. 

Mitzi, der til daglig arbejder med hunde, havde allerede reddet en anden hund den dag, men hun vidste, at hun ikke bare kunne køre og overlade den lidende hund til sig selv.

Da hun nærmede sig den forladte hund, der senere blev navngivet Dolly, blev hun ramt af, hvor kærlig hunden var.

"Hun kom lige hen til mig, og lod mig kæle for hende," fortalte Brogdon til magasinet The Dodo.

Men det stod snart klart for Mitzi, at Dolly havde brug for mere end bare kærlighed. Den søde hund virkede som om, hun bad Brodgon om at følge hende ned ad en sti, der ledte væk fra vejen.

"Hun begyndte at gå op ad stien til og jeg fulgte hende," fortalte Brogdon. "Det var der, jeg så alle hvalpene strømme ud fra bag et væltet træ."

Mens hver hvalp kom hoppende ud fra deres hjem, begyndte Brogdon at tælle. Selv for en erfaren hunderedder var det en total overraskelse at finde så mange hvalpe - hele 16.

"Jeg er vant til at se hunde overalt i Oklahoma," fortalte Brogdon. "Men det antal på én gang var stadig en chok."

Brogdon fastslog senere, at hvalpene var fra tre forskellige kuld, hvilket betyder, at Dolly havde passet på mange hvalpe, der ikke var hendes egne. 

Den kærlige og modige mor havde holdt alle 16 hvalpe sikre, helt alene. Hun havde sørget for, at de fik ly og havde beskyttet dem mod naturens elementer.

Det er umuligt at sige, hvor længe de havde overlevet på egen hånd, men det stod klart, at de aldrig ville have klaret sig uden Dolly.

Efter at have taget hvalpene med tilbage, stod Brogdon overfor et nyt problem. Hvordan skulle hun finde plads til 17 hunde, når de fleste redningsfaciliteter allerede var overfyldte? 

Det lykkedes for Brogdon at finde plejefamilier til alle hvalpene indtil de er fuldt vaccinerede og klar til at blive adopteret af nye familier. Hvad angår Dolly, håber Brogdon, at denne heroiske hund, som er så kærlig og kælen, vil finde et nyt og kærligt hjem snart. 

Der har allerede været meget mere interesse for hvalpene end for Dolly.