Kvinde modtager vredt brev fra naboen over rod i haven: Så tager hun genial hævn

16/06/2023 20:28

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Naboen der havde skrevet brevet havde nok ikke forventet den nye slags pynt, der kom i haven.

Mest læste i dag

En kvinde er blevet rost for den hævn, hun tog mod sine snobbede naboer, der beordrede hende til at rydde op i sin have, mens hun udførte byggearbejde.

Det skriver Mirror.

Hun forklarede, hvordan hun og hendes mand gik i gang med at bygge et stort skur i deres have til at opbevare deres redskaber og udstyr – men fik et klager, fordi de tog for lang tid.

Byggede et nyt skur

På trods af, at det kun tog tre uger at færdiggøre hele projektet, modtog parret et vredt brev på posten fra "Nabogruppen", der sagde, at deres rodede græsplæne gjorde gaden til skamme.

Kvinden skrev om sin oplevelse på det sociale medie Reddit. 

"Jeg bor i et meget rummeligt landområde - alle har mindst en hektar. Vi er omkring 25 år yngre end de gennemsnitlige ejere." fortæller hun og fortsætter:

"Min mand og jeg byggede selv et stort skur ved siden af ​​en fritliggende garage - det tog os omkring tre weekender at gøre det. Vi slår også vores græsplæne en gang om ugen. Vores have er ikke omhyggelig, men den er næsten ikke forsømt." 

Modtog idiotisk brev

Parret gør deres bedste for ikke kun at forbedre deres ejendom, men også vedligeholde den både inde og ude, mens begge arbejder fuldtidsjob. På trods af det mener deres naboer stadig, at de er sløve. 

"Vi fik et brev med posten en dag. Det blev skrevet på en skrivemaskine og kom fra '[GADENAVN FJERNET] Nabogruppen'," fortæller hun og fortsætter: "Jeg var så gal, og hævn var først i tankerne i flere uger. Jeg kunne ikke finde ud af, hvordan jeg skulle håndtere det til min tilfredshed."

I brevet som parret modtog stod der: 

"Da I først flyttede ind, var jeg ikke sikker på, om I havde klasse eller økonomi til at være i vores berømte kvarter. Jeg kan se, at du endelig har bygget et sted, hvor du kan gemme alt det skrammel, du insisterer på at have i din have. Hvis du så bare kunne gøre noget ved den hømark, du kalder en gårdsplads." 

Dekorere med faktisk "skrammel" 

Efter at have overvejet det i noget tid, blev kvinden enig med sig selv om faktisk at dekorere sin have med skrammel, og dermed tvinge hendes naboer til at se på det hver dag. 

Hun sagde: "Jeg fik to gamle toiletter og satte et på hver side af min indkørsel ved gaden. Jeg plantede røde, hvide og blå blomster i skålen og stak i et par små amerikanske flag i. Så lavede et stort skilt, hvor der stod Tak [GADENAVN FJERNET] Nabogruppen for dit brev." 

Kvinden stoppede dog ikke der: 

"Jeg endt med at have toiletterne i et helt år, og skiftede skålpynt til hver ferie med de skøreste dekorationer, jeg kunne finde." 

I en kommentar til hendes hævn sagde en bruger: "Godt, godt. Lad hadet strømme igennem dig." 

En anden bruger tilføjede: "Genialt. Dette er den bedste hævn efter min mening."

En tredje bruger sagde: "Vær venlig at holde dem derude indtil den dag, du flytter ud - elsk dem."