Kvinde målløs: Blev bedt om vanvittig ting, da hun modtog sin regning

08/06/2023 16:02

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Mens det altid er behageligt at nyde et måltid med venner, uanset om det er på en restaurant eller i komfort i dit eget hjem, kan der ofte være spændinger, når det kommer til regningen.

Mest læste i dag

Det fandt denne mor i den grad ud af.

En akavet situation

En mor blev efterladt "virkelig utilpas" efter at have besøgt en vens hus. Og hun har delt sine holdninger inde på Mumsnet: "Jeg besøgte min vens hjem for nylig med min 12-årige. Hun har selv tre børn og bor i et meget dejligt stort hjem (bare til orientering). Jeg tog nogle gaver med til dem. Tidligt på aftenen sagde hun, at der var en stor kinesisk restaurant i nærheden, og spurgte om vi skulle bestille en takeaway? Til det sagde jeg 'God idé'. Jeg bestilte derefter et par retter til mig og min datter, og hun bestilte fem retter til hende og sine tre børn."

Men så kom det vilde øjeblik: "Hun sagde, at det gav 1.000 og jeg bare skulle give hende 500. Jeg var målløs. Vi var gæster i hendes hjem, og hun inviterede os til middag. Jeg ledte gennem min pung, da jeg havde mine kort på mig. Og jeg havde kun akkurat penge nok til hende. 

Hun fortsatte: "Det ville jeg aldrig gøre til en gæst i mit hjem. Jeg følte mig virkelig utilpas bagefter," sagde hun og rundede af: "Jeg spekulerede bare på, hvad du synes, da det har generet mig."

Delte meninger

Mens moren indrømmede, at hun "aldrig" ville bede en gæst i sit hjem om at dele regningen, var andre Mumsnet-brugere hurtige til at være uenige. Folk tog hastigt til kommentarfeltet for at indrømme, at de ville "forvente at betale prisen for mad" – lige meget om det var på en restaurant eller derhjemme.

En bruger sagde: "Jeg ville have lagt beløbet sammen for de retter, jeg havde bestilt, og betalt det," og en andet bruger var helt enig: "Jeg ville forvente at dele en takeaway, ligesom jeg ville dele et måltid på en restaurant."