Kvinde gik rundt med Lotto-kupon i flere uger: Pludselig var hun millionær

05/07/2024 15:53

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Danske Spil
Pludselig var hun millionær.

Mest læste i dag

Hvis man har lave forventninger, er det nemmere at blive positivt overrasket. Det oplevede en kvinde fra Kolding, da hun helt uventet vandt 2,5 millioner kroner i Lotto.

Dette blev offentliggjort i en pressemeddelelse.

Kvinden vidste intet om gevinsten, før hun skulle forny sin femugers-kupon i Lotto i supermarkedet.

”Kvinden i kiosken sagde, at hun godt kunne forny kuponen, men ikke udbetale gevinsten,” fortæller kvinden, der ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Det kom som en stor overraskelse for kvinden, fordi hun mente, at hun allerede nøje havde tjekket sin kupon uden at finde noget. Men kioskdamen insisterede:

”Hun sagde, at der var en gevinst på over 5.000 kroner, hvilket var det maksimale, hun kunne udbetale,” siger kvinden og tager en dyb indånding for at gengive sin reaktion i kiosken:

”5.000? Det er mange penge! Tænk, hvis det er 6.000!” siger kvinden med et grin.

Hun opdagede snart, at gevinsten var langt større end 6.000 kroner. Selvom hun troede, hun havde tjekket kuponen grundigt, havde hun overset en gevinst på 2,5 millioner kroner fra anden uge af kuponens fem-ugers periode.

Hun fandt ud af det, da en bekendt kort efter tjekkede kuponen på sin smartphone:

”Jeg fortalte ham, at jeg havde vundet over 5.000 kroner, og det ville han lige tjekke på sin telefon. Så sagde han: ’Du har vundet 2,5 millioner’. Jeg troede ikke på ham og sagde, at han ikke skulle lave sjov med mig! Men det viste sig, at jeg havde gået rundt med gevinsten i tre uger uden at vide det,” fortæller kvinden.

”Det var blevet offentliggjort, at man skulle tjekke sin kupon, og det havde jeg læst – men jeg havde ikke overvejet, at det kunne være mig,” fortæller hun.

Danske Spil har nu udbetalt pengene til kvindens konto, og hun har straks sendt en del videre til sin familie, som skal forkæles med både ferierejser på første klasse og meget mere:

”Det er så dejligt at kunne give noget tilbage. Det giver en fantastisk følelse,” siger kvinden, som også har planlagt at sætte en stor del af pengene til side.

”Pengene står på en konto, indtil jeg har vænnet mig til at have så mange penge. De skal række i så mange år som muligt,” fortæller kvinden fornuftigt.

Kvinden fra Kolding er en af over 300 danskere, som hvert år, takket være Danske Spil, vinder en gevinst på en million kroner eller mere.

Om Lotto

Lotto-tallene trækkes hver lørdag aften, og det har de gjort uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner. Den højeste Lotto-gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.