Kvinde finder tampon på kærestes værelse: Går langt for at finde ud af om han har været utro

05/01/2022 09:54

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag


En kvinde er gået viralt på TikTok, efter at hun delte de ekstreme længder, hun gik for at se, om hendes kæreste overhovedet havde været hende utro - og folk kan ikke beslutte, om det er "genialt eller psyko".

En kvinde, der fandt en tampon i sin kærestes soveværelse, er blevet hyldet som et "geni" for at undersøge, hvornår den var blevet fremstillet for at se, om han havde været hende utro.

Lois Saunders sad med sin kæreste, da hun ud af øjenkrogen opdagede en gul indpakket tampon og mascara under hans klædeskab, som ikke tilhørte hende.

Da hun konfronterede ham med, hvad hun havde fundet, benægtede han alt. Så hun tog sagen i egen hånd.

TikTok-brugeren @loissa4 har delt sin historie: "Når du finder en tampon og mascara under din kærestes garderobe, og de nægter alt, er du nødt til at undersøge dig selv."

I videoen, som er blevet set mere end 4,1 millioner gange på kun 24 timer, afslører Louis, at hun kontaktede sanitetsproduktfirmaet Tampax for at finde ud af, hvornår tamponen var blevet fremstillet.


Lois modtog et svar fra Tampax.

Heldigvis for Lois svarede en medarbejder ved navn Grace på hendes forespørgsel og fortalte hende, at tamponen blev lavet den 11. december 2019.

Dette var heldigvis før hun gjorde det officielt med sin partner

Lois' kæreste teoretiserede, at tamponen måtte være blevet efterladt af en tidligere kvindelig universitetsstuderende, før han flyttede ind.

Siden den blev lagt ud, er videoen blevet liket 434.000 gange og har modtaget næsten 5.000 kommentarer fra folk, der ikke kunne afgøre, om "det her er genialt eller grænseoverskridende psyko."

En person skriver: "Grace fra Tampax fortjener en lønforhøjelse."

En anden skriver: "Hvis han ikke har nogen søster, og det ikke er din, og du datede ham før december 2019, så er homeboy skyldig."