Københavner vandt 600.000 kroner på skrabelod: Ikke mange ikke forstå hendes første køb

02/11/2023 11:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kvindens første køb var nok ikke lige det første, som mange andre havde købt med det samme efter gevinsten.

Mest læste i dag

En kvinde fra Storkøbenhavn, som spillede med Danske Spil og Quick, vandt en gevinst på 600.000 kroner. Straks efter gevinsterne rullede ind, investerede hun i nye haveredskaber, en brødrister og en kaffemaskine. "Jeg bruger dem dagligt, og det er langt mere værdifuldt end traditionel luksus," siger hun.

Er luksus ensbetydende med dyrt tøj, diamanter, en ny bil eller eksotiske ferierejser sydpå? Eller er det simpelthen en pålidelig brødrister, der jævnt rister begge sider af brødet?

En kvinde fra Storkøbenhavn har ingen tvivl. Selvom hun for nylig vandt 600.000 kroner på skrabeloddet 'Fjollede Kryb,' har hun ikke travlt med at opgradere sin garderobe eller smykkesamling med dyrere varer. Hun foretrækker en mere jordnær form for luksus.

"Henholdsvis en del af pengene ind på opsparingskontoen, afviklet lidt gæld og erhvervet haveredskaber, en ny kaffemaskine og en brødrister," afslører hun med et smil.

Det rapporterer Danske Spil i en pressemeddelelse.

Brødristeren som hverdagsluksus

Hun erkender, at disse måske ikke er de typiske køb, de fleste drømmer om ved en stor gevinst. Men det bekymrer hende ikke.

"Jeg bruger dem hver dag, og det er 100 gange mere værdifuldt end traditionel luksus! Jeg var også træt af, at den gamle brødrister kun ristede den ene side af brødet, så man skulle vende det og stege den anden side. Og kaffemaskinen er også bare fantastisk!" siger hun.

Nu har kvinden den ekstra luksus at mindes sin glæde hver gang hun nyder en kop kaffe eller en ristet skive brød. Det minder hende om øjeblikket, da hun sad ved køkkenbordet og skrabede det 'Fjollede Kryb'-skrabelod, der gav hende 600.000 kroner.

"Det er hyggeligt at skrabe. Det er spændende, men det var også en skøn, varm følelse, jeg fik i kroppen, da jeg vandt. Glæden: JA! Det var det hele værd," siger hun.

Om Quick

Quick er Danske Spils betegnelse for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet spille siden 1992. Quick tilbyder spil i forskellige størrelser og varianter, med både mindre og større præmier på spil. En af de mest elskede Quick-skrabelodder er den traditionelle røde skrabejulekalender, der er blevet en fast juletradition for mere end 2 millioner danskere. Alle Quick-skrabelodder kan også skrabes online på danskespil.dk.

Om Fjollede Kryb

Et nyt skrabelod, hvor målet er at samle morsomme insekter i forskellige farver. Spillet starter med at skrabe et felt med koordinater, og derefter skraber man de tilsvarende felter på spillepladen. Hvis man skraber en pil eller en bombe, skal man skrabe yderligere felter.