Klagede over overvægtig passager, der fyldte hans sæde: Kort tid efter skete det ufattelige

31/08/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hvad der så skete, havde kun meget få gættet sig til.

Mest læste i dag

Med en kommende 12-timers flyvning foran sig oplevede en 18-årig mand, at han ikke kunne finde komfort på sin plads på grund af en overvægtig mand, hvis fysik fyldte markant mere end gennemsnittet af passagerer.

Derfor valgte han at henvende sig til kabinepersonalet, da han knap nok kunne finde plads på sin egen plads på grund af den overvægtige mands betydelige omfang.

Den unge mand på 18 år delte sin oplevelse på Reddit og beskrev, at han i forvejen ikke var af spinkel statur:

"Jeg har ret brede skuldre og er omkring 190 cm høj, så selv med en hel række sæder ville det have været ubehageligt."

Derfor besluttede han sig for at tage kontakt til kabinepersonalet, da han havde betalt for sin plads, som nu også blev optaget af den overvægtige passager, og det resulterede i, at han ikke havde nogen steder at sidde.

Dette rapporteres af Sosialnytt.

Trods hans berettigede klage blev den unge mand desværre bedt om at forlade flyet. Han blev dog forsikret om, at han ville modtage kompensation for sin rejse.

Udover at han ikke kunne tage den ønskede flyvning, blev den unge mand også beskyldt af den overvægtige mand for at udvise tykfobisk adfærd.

"Jeg er klar over, at folk vil anse mig som dårlig på grund af dette, men på den anden side er jeg nødt til at reagere, fordi en anden person mangler selvbeherskelse, og på grund af dette flyselskabs problematiske bookningsprocedurer. Jeg ville hellere have foretrukket, at de havde kontaktet mig dagen før," skriver den 18-årige på Reddit.

Herefter indgav kabinepersonalet en klage imod manden, anklagende ham for at have opført sig uhøfligt over for en medpassager. Dog blev denne klage senere frafaldet.

På Reddit er der i kommentarsektionen forskellige meninger om, hvordan den 18-årige mand håndterede situationen. Nogle mener, at han ikke skulle have diskuteret problemet i nærværelse af den overvægtige mand, mens andre udviser forståelse for hans frustration over at skulle opgive sin plads.