Kaos i luften: Flagermus tvang fly til at vende om

01/06/2021 08:58

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Et fly fra New Delhi til New York blev tvunget til at vende tilbage til udgangspunktet, da en flagermus flaksede rundt omkring i kabinen.

Det var ellers de fine folk på business class, der fik fornøjelsen af den ubudne gæst. I alt 35 gæster på business og fire på første klasse måtte se deres frygt for flyvende pattedyr i øjnene, inden Air India-flyet afbrød flyvning og landede tilbage ved udgangspunktet.

Det skriver luftfartsmagasinet Check-in.dk

I alt var flyet på vingerne i lidt over to timer. Den planlagte flyvetid var ellers 15 timer fra lufthavnen i New Delhi til Newark International Airport i New York.

Da flyet landede i New Delhi igen blev flagermusen uskadeliggjort mens passagerne skiftede til et reservefly. De endte i New York med kun fire timers forsinkelse.

Det sker en gang imellem at skadedyr finder vej til flyene. Særligt rotter kan være ekstremt farlige for sikkerheden, hvis de gnaver i flyets kabler. I slutningen af juli 2015 måtte en Boeing 787 Dreamliner vende om på en flyvning fra New Delhi til Milano, da der var observeret en rotte i kabinen.