Johns lange Dillermand går verden rundt:

07/01/2021 10:44

|

Lukas Jepsen

Foto: John Dillermand/DR

Mest læste i dag

DR´s nyeste satsning til børn, tv-programmet ”John Dillermand” har skabt stor debat herhjemme, men det kontroversielle børneprogram går nu hele verden rundt, hvor medier dækker og diskuterer den bolsjestribede penis.

Programmet har kun lige haft premiere, men har allerede skabt mere debat end mange tv-serier nogensinde kommer til. Meningerne er mange, og de er ganske delte.

DF´s Morten Messerschmidt kalder programmet ”dybt forkasteligt”, mens tv-vært- og personlighed Anders Breinholt roser programmet, og opfordrer alle til at se det, fordi han frygter at det snart fjernes igen.

Nu er John Dillermands lange penis så næsten allerede gået hele verden rundt. Store engelske aviser som The Guardian og The Independent har begge delt historien, der endda også er kommet hele vejen til USA.

De udenlandske medier sætter selvfølgelig fokus på det kontroversielle element i, specielt i disse ”Metoo” tider, at en mands ustyrlige og meget lange penis er centrum for et børneprogram.

Men mange vælger også at zoome lidt ud fra den specifikke sag, og mere generelt gå i dybden med den måde dansk børnefjernsyn, specielt fra DR, flere gange har vagt opsigt.

The Guardian, der har været kilde til mange af de udenlandske artikler, sætter fokus på andre DR Ramasjang-programmer der tidligere har flyttet grænserne. Eksempelvis ”Onkel Reje” hvor en bandende og piberygende figur underholder, og ”Ultra smider tøjet” hvor en gruppe børn i alderen 11 til 13 år bliver præsenteret for forskellige nøgne voksenkroppe, og herefter kan stille de spørgsmål de måtte have.

Generelt bliver John Dillermand modtaget med et smil på læben rundt om i verden, og om end debatten uden tvivl vil fortsætte, både i Danmark og udlandet, må man sige at John Dillermand på meget kort tid, er blevet noget af en stjerne.