Joachim og Marie fortsætter med at overraske: Smider 25 millioner kroner

16/11/2023 16:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: David Niviere/kongehuset.dk
Prins Joachim og prinsesse Marie har angiveligt betalt over 25 mio. kroner.

Mest læste i dag

Prins Joachim og prinsesse Marie fortsætter deres eventyrlige rejse.

I første omgang besluttede de at forlade Danmark til fordel for Paris, men heller ikke dér fandt de det rette hjem. Kort efter overraskede de ved at meddele, at deres endelige destination nu var USA, hvor Joachim havde modtaget et fristende tilbud om en højtstående stilling som forsvarsindustriattaché.

Nu ser det imidlertid ud til, at længslen efter Danmark har indhentet dem. Ifølge oplysninger fra SE og HØR har parret faktisk købt et hus i Vedbæk.

Joachim, 54 år, og Marie, 47 år, er således på vej til at investere hele 25.625.000 kr. i en romantisk, lyserød villa ved Vedbæk Strandvej, der strækker sig over imponerende 222 kvadratmeter. Huset inkluderer desuden en kælder på 123 kvadratmeter, og de overtog det den 1. november, som rapporteret af SE og HØR.

Men som det ofte er tilfældet, når folk med bopæl i udlandet køber fast ejendom i Danmark, skal prins Joachim og prinsesse Marie erklære, at de opfylder de nødvendige krav:

"I henhold til straffelovens § 162 erklærer undertegnede, der erhverver ejendommen, herved under strafansvar, at jeg tidligere har haft bopæl her i landet i et tidsrum af i alt 5 år," lyder erklæringen fra Marie og Joachim ifølge SE og HØR.

Når prins Joachim og prinsesse Marie slår sig ned, vil de også blive en del af et allerede eksklusivt nabolag. På den modsatte side af Strandvejen finder man eksempelvis den tidligere OL-sejler Michaëla Ward-Meehan, der deltog som en ven af familien ved Mary og Frederiks bryllup.

Desuden vil de dele nabolaget med tobaksmillionæren Tineke Færch, diamantdronningen Katerina Pitzner, flødebollekongen Michael Spangsberg samt den tidligere Mærsk-direktør Søren Schou, Sarah Zobel og sangeren Burhan G.