IKEA tilbagekalder nu dette produkt

10/02/2022 08:07

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

IKEA tilbagekalder et begrænset antal HUVUDROLL GRØNTSAGSBOLLER, 1000 g, FROSTVARE på grund af risiko for plaststykker i produkterne

IKEA beder alle kunder, som har købt HUVUDROLL GRØNTSAGSBOLLER, 1000 g, FROSTVARE med "bedst før"-datoen 2022-10-26, om at kontakte IKEA, hvor den fulde pris vil blive refunderet på grund af risiko for plaststykker i produktet.

Sikkerheden og kvaliteten af den mad, vi sælger, har vores førsteprioritet.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder produkter, de kan have tillid til, og som er produceret på en ansvarlig måde uden at gå på kompromis med fødevaresikkerhed og kvalitet, det skriver IKEA i en pressemeddelelse.

"Alligevel er vi blevet opmærksomme på, at plaststykker fra en ødelagt produktionslinje er fundet i HUVUDROLL GRØNTSAGSBOLLER, 1000 g, FROSTVARE med en bestemt "bedst før"-dato. Derfor tilbagekalder vi produkter med denne specifikke "bedst før"-dato."

HUVUDROLL GRØNTSAGSBOLLER, 1000 g, FROSTVARE med “bedst før”-datoen 2022-10-26 kan returneres til et IKEA varehus, hvor den fulde pris vil blive refunderet. Købsbevis (kvittering) er ikke nødvendig for at få pengene tilbage.

Få flere oplysninger kontakt vores kundeservice på 70 15 09 09.

IKEA undskylder den ulejlighed, tilbagekaldelsen måtte forårsage.