Ignorerede opkald under havearbejdet: Så fik Fynbo sig en kæmpe overraskelse

09/10/2023 06:49

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han blev alligevel for nysgerrig og googlede nummeret som ringede.

Mest læste i dag

Denne historie blev først offentliggjort i september 2021.

På en grund i Faaborg-Midtfyns Kommune stod græsslåningen på fuld gang, og manden bag plæneklipperen ønskede ikke at blive forstyrret.

"Der var et ukendt telefonnummer, som ringede to gange, men jeg gad ikke tage det, fordi jeg troede, det var en telefonsælger," siger den mand, der arbejdede i haven.

Ikke desto mindre blev hans nysgerrighed for stærk til at ignorere, især efter at det sidste græsstrå var blevet trimmet. Så gik han ind i huset og kontrollerede nummeret, der blev vist på mobiltelefonens skærm.

"Jeg kunne se, at det var Danske Spils nummer, så gik jeg ind og åbnede appen," siger han.

Det blev senere bekræftet af Danske Spil i en pressemeddelelse.

I appen opdagede fynboen, at den ene af de to rækker Lotto, som han spillede hver lørdag for i alt 12 kroner, pludselig var blevet til en guldgrube. Nøjagtigt 1.000.000 skattefri danske kroner, udløst af Millionærgarantien i Lotto.

"Jeg stirrede på det og tænkte: 'Det er virkelig mange nuller.' Men jeg kunne ikke dele nyheden med nogen, da min kone var på arbejde. Så jeg lavede aftensmad, spiste den og tjekkede appen igen, før jeg gik i seng. Først om morgenen kunne jeg endelig fortælle hende det," siger den heldige millionær, der foretrækker at forblive anonym.

Nyhed om gevinsten bragte naturligvis glæde til hjemmet på Midtfyn, som i lang tid havde brug for en opdatering.

"Vi har ikke lidt nød, men vi tilhører heller ikke overklassen. Vi er den type mennesker, der hellere sparer op end låner penge, og der er nogle ting på huset og i haven, som vi gerne vil have hjælp til at få gjort i stedet for at gøre det selv. Nu kan vi gøre det, efter at vi har vundet alle de penge. Så man kan sige, at pengene kom på det rette tidspunkt," siger vinderen.

Når det regner på præsten…

Efter at haven og huset har fået en kærlig hånd, planlægger de at forkæle børn og børnebørn.

"Som man siger, når det regner på præsten, drypper det også på degnen, men pengene kan hurtigt finde vej til andre formål, så det bliver nok ikke en uendelig strøm," siger vinderen med et smil.

Han og hans kone har besluttet at holde nyheden om den store gevinst for sig selv, men de vil prøve at forkæle familie og venner lidt ekstra uden at afsløre deres millionærstatus.

Og så vil vinderen fortsætte med at spille Lotto.

"Alt andet ville være tåbeligt. Chancen for at vinde er den samme som før," siger han grinende.