Hunden Walter bader i koens vandtrug: Hvad der så sker får folk til at grine

22/06/2023 11:50

|

Redaktionen

Foto: TikTok
Videoen er allerede set over halvanden millioner gange.

Mest læste i dag

Det sjove klip (se nedenfor) har fået næsten halvanden million klik siden siden den blev lagt på TikTok.

Årsagen er indlysende: Golden retrieveren opfører sig meget dårligt i det virale hit – og bliver prompte irettesat.

Det skriver Tag24.

I videoen kan man se Golden Retrieveren Walter, som nyder et afslappende bad i vandtruget hos køerne, han bor sammen med på en gård i Queensland, Australien.

Det bliver dog ret hurtigt klart, at en af ​​drøvtyggerne har et stort problem med det.

Pludselig sætter koen af

Mens Walter plasker rundt så dybt afslappet, bliver koen i baggrunden mere og mere vred. Irriteret klør hun sig mod et træ, hvilket selv hunden ser ud til at bemærke på et tidspunkt.

Pludselig træder kvæget på gassen og spurter rasende mod golden retrieveren. Han får lynhurtigt benene på nakken og springer ud af truget og stikker af som et lyn.

"Jeg tror, ​​han indså, at han for alvor pressede sit held," sagde landmand Catherine Phillis til US magazine. "Han er ikke fremmed for at arbejde omkring kvæg og er overraskende adræt af at være så stor en hund, men det var stadig heldigt, at hun ikke var mere fast besluttet på at fange ham."

Selvtilfreds hund

Catherine selv fik hun nærmest et hjerteanfald i det øjeblik, hun så koen løbe mod Walter, men sådan havde Walter det ikke "Han troede, det hele var en stor joke," sagde hun. "Golden Retrievere har det mest fantastiske grin, når de er tilfredse med sig selv," bemærkede australieren.

Catherine har dog besluttet at det lille optrin må have konsekvenser for hunden Walter, og derfor har hun besluttet at han fremover ikke skal have helt samme frihed. Hun vil helst undgå at han kommer til skade for et bad.