Har du handlet her? Stor dansk webshop ramt af datalæk

02/06/2024 07:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Hvis du har handlet hos denne danske webshop, er det en god idé at ændre dine oplysninger, da de kan være blevet lækket.

Mest læste i dag

NiceHair, en førende onlinebutik på det danske marked, har et imponerende kundegrundlag og tilbyder et omfattende sortiment, der strækker sig fra parfume og hudpleje til kosttilskud.

Det enorme udvalg tiltrækker mange loyale kunder, der jævnligt handler hos dem.

Desværre har NiceHair for nylig oplevet et alvorligt datalæk på deres hjemmeside, som ifølge TV 2 har resulteret i lækage af personlige oplysninger for flere af deres kunder.

Hvis du har handlet hos NiceHair, anbefales det stærkt at ændre din adgangskode til din konto på deres webshop. Der er en risiko for, at dine oplysninger er blevet lækket, hvilket potentielt kan give ondsindede personer adgang til din konto.

Susanne Snogdal, direktøren for NiceHair, har bekræftet over for Ekstra Bladet, at oplysningerne fra TV 2 er korrekte, og at de har været udsat for et datalæk.

Kunder, der er blevet berørt af lækagen, er blevet informeret via e-mail, så det er en god idé at tjekke din indbakke, hvis du har handlet hos dem.

NiceHair forsikrer i e-mailen til de berørte kunder, at datalækket hurtigt blev opdaget og lukket.

Det er vigtigt at bemærke, at lækket ikke omfattede kreditkortoplysninger, men derimod e-mails og krypterede adgangskoder. Alle berørte kunder opfordres derfor til at ændre deres adgangskode så hurtigt som muligt.