Gravid mand føder efter en nat med 'Grindr-date'

| 06/01/2022

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Gravid mand føder efter en nat 'Grindr-hook-up' og bliver 'søhesteforælder'
En gravid mand har født en babypige efter at være blevet gravid og fortæller, at det at bære barnet hjalp ham gennem pandemien, mens det første chok har givet plads til en enorm kærlighed

En mand, der blev gravid fra en en-nat Grindr-date, vænner sig til livet som "søhesteforælder" efter at have budt en babypige velkommen.

Ash Patrick Schade, 28 år, havde brugt to år på at skifte, før han fandt ud af, at han var gravid i februar 2020.

Han tog testosteron og østrogenblokkere og troede, at det ville forhindre en graviditet.

Men efter at have fundet ud af den glade nyhed stoppede han straks behandlingerne for at bære og føde sin datter, Ronan Shiva.

Faren havde kæmpet med sin kønsidentitet, så længe han kunne huske, men var begejstret for at starte sin egen familie som søhesteforælder og hævder, at hans graviditet hjalp ham gennem pandemien.

En søhesteforælder er et udtryk, der bruges til at beskrive en svangerskabsforælder, der er transkønnet eller ikke-binær. Udtrykket kommer fra søheste, hvoraf hannen bærer og føder deres unger.

Den mentale sundhedsmedarbejder og ph.d.-studerende fra Huntington, West Virginia, USA, er nu forældre til Ronan med sin mand, Jordan, 28, som er stedfar på fuld tid.

Ash siger: "På det tidspunkt, jeg blev gravid, var jeg på testosterongel og østrogenblokkere, og det var aldrig faldet mig ind, at jeg kunne blive gravid, mens jeg var på dem, da det er så sjældent en hændelse.

"Jeg gik igennem en hård tid fra 2019 og 2020 og kæmpede med mit mentale helbred på grund af en skilsmisse.

"Jeg endte med at gå på Grindr og blev ved et uheld gravid.

"Det var et kæmpe chok, men jeg blev forelsket i min bule og pressede mig igennem graviditeten, på trods af at jeg kæmpede med dysforien og de medicinske risici.

"Ronan er mit alt, jeg elsker hende mere end mig selv."

Ash fandt graviditeten svær, og fandt ofte mangel på kyndigt medicinsk personale, der forstod hans situation.

Han siger: "Ingen ville tage min sag, da jeg først fandt ud af, at jeg var gravid.

"Jeg var sådan en højrisikosag, med et stort potentiale for, at graviditeten kunne gå skævt.

"Jeg kæmpede med graviditeten, især med pandemien.

"Men da jeg fik tildelt en læge, arbejdede han sammen med mig for at forstå, hvordan jeg havde det, og hvad jeg gik igennem.

“Da jeg gik i fødsel, var holdet af medicinsk personale allerede blevet orienteret om min situation og var fantastiske, indtil de senere blev byttet ud med forskellige medarbejdere.

"At se mine behårede ben i stigbøjlerne må have taget en af ​​dem på vagt, da de sagde til mig 'måske skulle du genoverveje din kønsidentitet'.

Ash frygtede, at hans mentale helbred kunne blive værre, da han opdagede graviditeten, men stoppede behandlingen for at bære Ronan

Et retshåndhævende par i Florida tog begge deres eget liv inden for få dage efter hinanden og efterlod deres nyfødte søn.

"For mig, at vokse op og se på mandlige forbilleder, handlede det at være mand aldrig om at have den største penis - det handlede om, hvad du gjorde for at hjælpe andre, hvad du kunne opnå og opnå.

"At bringe liv til verden som søhesteforælder var utroligt."

På trods af de medicinske problemer under sin graviditet, fandt Ash trøst i støtten fra sin mand, online LBGTQI+-fællesskabet.

Han sagde: "Jeg følte, at jeg var i den forkerte krop, så længe jeg kunne huske.