Godt nyt: 600.000 kan skrotte aconto-regning

01/03/2023 16:05

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der er godt nyt til de danskere, der er træt af forudbetalte regninger.

Flere kunder har efterlyst afregning efter faktisk forbrug, så man kan slippe for de høje aconto-regninger. Og nu er der blevet lyttet til kunderne.

600.000 private elkunder hos energiselskabet Norlys får nemlig mulighed for at betale for faktisk forbrug – altså bagudrettet betaling. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse ifølge Ekstra Bladet.

- Energikrisen har medført væsentligt højere priser, end vi har været vant til, siger Mads Brøgger, der er direktør for Norlys' energiforretning, i meddelelsen.

- Derfor fylder energiregningen også mere i husholdningsbudgettet. Det har fået mange af vores kunder til at efterspørge muligheden for at afregne deres faktiske energiforbrug.

- Dels vil den enkelte husholdning kunne se deres energibesparelser på den kommende regning. Dels skal der kun afregnes for en måned ad gangen. Den mulighed skal vores kunder naturligvis have, lyder det.

Er du kunde hos Norlys, og ønsker du at betale for dit faktiske forbrug, så kan du tilmelde dig betalingsløsningen på Norlys' hjemmeside.