Folk kan knap nok forstå det: Rema 1000-købmand tilbyder det ganske gratis

05/10/2023 17:42

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Rema 1000-købmanden tilbyder det ganske gratis.

Mest læste i dag

Meget er sket siden december, da det blev annonceret, at Rema 1000 ville overtage en række Aldi-butikker, der nu nærmer sig afslutningen af deres danske eventyr. I øjeblikket gennemgår mange af disse butikker omfattende renoveringer, men ikke alle er klar til at genåbne.

Dette gælder især Aldi-butikken i Sorø, hvor en Rema 1000-købmand tager usædvanlige skridt i en tid med stigende konkurrence inden for detailhandlen. Ifølge Dagligvarehandlen har Jesper Hansen, købmanden bag Rema 1000 i Pedersborg, introduceret en gratis busordning. Denne ordning transporterer kunder fra Sorøs bymidte til hans butik.

Den første bus kørte mandag kl. 9.15 og havde fem kunder om bord. Disse kunder fik 45 minutter til at handle i Rema 1000, før bussen vendte tilbage til Sorø. Jesper Hansen håber, at flere vil benytte sig af dette tilbud, inden planen om at omdanne den tidligere Aldi-butik i Sorø til en Rema 1000 bliver realiseret.

Han udtaler: "Jeg håber, at vi får flere kunder med bussen i morgen torsdag, hvor den kører fra bymidten en time senere end i mandags." Han forbeholder sig dog retten til at ændre eller stoppe ordningen, hvis der ikke er tilstrækkelig interesse.

Dette skridt fra Rema 1000 i Pedersborg kan vise sig at have stor betydning inden for detailhandlen, især for den lokale Rema 1000-butik.