Føtex gør flot gestus: Disse danskere må handle for 1.500 kroner uden at betale

24/06/2023 06:51

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Føtex rækker en hånd ud til dem, der har brug for det.

Mest læste i dag

I Føtex ønsker man at gøre en forskel.

Især Føtex i Varde har gennem flere år, givet lidt ved dørene, hvor det har været en mulighed, og hvor det har givet mening.

Idéen om at hjælpe de familier, der har brug for en økonomisk hånd i disse tider med høje priser og konfirmationer rundt om hjørnet, opstod, da der blev pakket julekasser til specialudvalgte familier.

Det var her at Føtex’ varehuschef, Brian Munkholm, besluttede sig for at lave en konfirmationspakke til de familier, der havde det ekstra hårdt.

Sådan skriver GoVarde.

Det betød, at fem heldige familier ville blive udvalgt til at få 1.500 kroner til at handle for i Føtex, så måneden også kunne løbe rundt efter en dyr konfirmation.

Og det er noget, som modtagerne sætter enorm pris på.

“At jeg kunne handle ind for 1500 kroner betød, at vi havde gratis almindelig god mad til 15 dage. Jeg er enlig mor på førtidspension, og jeg skal tælle hver krone, inden jeg bruger dem, og en måned med en konfirmation virkede faktisk ret uoverskuelig.

Jeg har tidligere været skralder (stoppede da coronaen kom). At få lov at handle ind for 1500 kroner betød en kæmpe forskel for mine børn og jeg, og jeg tillod mig også lidt ekstra godt kød blandt andet. Det her med at købe kvalitet kan være vanskeligt, når man er på førtidspension”, udtaler en anonym modtager.

“Vi er meget taknemmelige for hjælpen fra føtex Varde. Det betød jo, at vi havde mere mad i køleskabet, også efter konfirmationen, og der var endda råd til at købe en lagkage og fejre fødselsdag samme måned.

Måden, det hele blev håndteret på, var meget professionel. Jeg lider af angst og havde en personlig udfordring ved at komme ind og handle, men der var så megen hjælpsomhed omkring det hele – det gjorde en kæmpe forskel for min familie”, lyder det fra endnu en anonym modtager.

Brian Munkholm ønsker fortsat at hjælpe pressede familier. Især når han får et tak fra familierne, der har modtaget hjælp, giver det hele mening.