Først var det overophedning: Nu rapporterer iPhone-brugere om et nyt problem

28/10/2023 18:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Flere problemer med den nyeste iPhone-model er dukket op.

Mest læste i dag

Forestil dig at vågne op, betragte forvirret din iPhone og undre dig over, hvorfor din alarm ikke er blevet aktiveret.

Dette er den surrealistiske realitet, som en række iPhone-brugere står over for, når deres pålidelige følgesvend pludselig går i dvale i løbet af natten, ifølge LADbible.

Det forekommer, at visse iPhone-ejere oplever, at deres telefon slukker i løbet af natten, med den konsekvens, at deres alarm ikke går af til den planlagte tid. For nogle er dette ikke bare en irriterende morgenoplevelse, men nærmest en rejse ind i et tidsmæssigt paradoks.

Brugere har henvendt sig til Reddit for at dele deres forvirrende oplevelser og søge efter svar. Dog har mysteriet endnu ikke fundet sin Sherlock Holmes.

Det mest bemærkelsesværdige er, når brugerne opdager, at deres Face ID er blevet deaktiveret, og de er nødt til at indtaste deres pinkode for at få adgang til deres telefon.

Hvorfor de vågnede op til denne science fiction-lignende situation forbliver stadig en gåde, der hjemsøger brugernes nattesøvn.

Selv børn lider af dette teknologiske tidslommeparadoks. En Reddit-bruger delte sin oplevelse af, hvordan hans søn blev fanget i den samme surrealistiske boble, hvor alarmsignalet simpelthen udeblev.

Spørgsmålet er, om dette problem kun påvirker de nyeste iPhone-modeller, eller om det er en fejl i den seneste iOS 17-software. Uanset årsagen er det en gåde, der fortsætter med at forvirre og frustrere.

Hvis du vil finde ud af, om din iPhone har taget sig en lille lur om natten, kan du tjekke batterisektionen i indstillinger. Hvis der er en periode uden aktivitet i batteritilstandsgrafikken, kan det være et tegn på, at du har været offer for dette tidsmæssige paradoks.

LAD bible kontaktede Apple for en kommentar, men indtil mysteriet er løst, er det bedst at tjekke, om din iPhone har planer om at give dig en smagsprøve på en tidsrejseoplevelse.