Flyttede til et andet land, gjorde hende gravid og fik hendes navn tatoveret: 15 dage efter skete det utænkelige

28/06/2023 13:33

|

Redaktionen

Foto: Privat
En ung mand flyttede til et helt andet land for en kvinde, som han kun havde kendt i få uger, men historien endte ikke så lykkeligt, som parret havde håbet.

Mest læste i dag

Terrance lagde et rigtig godt udgangspunkt for en god bryllupstale, da han efter at have kendt Alisa i kun nogle uger valgte at flytte fra sit hjem i USA til nabolandet Canada for at flytte sammen med, hvad han troede var, sit livs kærlighed; nemlig Alisa. 

De to 'mødte' hinanden på datingappen 'Hinge' d. 18. april, og det var tilsyneladende kærlighed ved første blik.

Allerede d. 30. april kom Alisa nemlig på besøg fra Toronto i Canada hos Terrance, som på daværende tidspunkt boede 370 kilometer sydpå i Detroit i USA. 

Det kan man læse i et opslag, som Terrance har delt på Twitter.

Foto: Privat

Her kan man desuden læse, at Terrance allerede i maj havde fået Alisas navn tatoveret på halsen, ligesom han var "sikker på," at hun var gravid med hans barn.

Foto: Privat

Alt i alt lyder det som en kærlighedshistorie, der har fået ualmindelig meget luft under vinger på rekordtid, men det stopper ikke her.

Terrance havde nemlig planlagt at flytte sammen med Alisa i Canada allerede i juni - ikke engang to måneder, efter de mødte hinanden på 'Hinge' - men sådan skulle det ikke gå. 

Her stopper den lykkelige kærlighedshistorie nemlig.

D. 15. juni skriver Terrance således følgende på Twitter: "Vi slog op, men jeg lader opslager være for at vise [...], hvad man ikke skal gøre [grinende emoji]."

Ifølge Terrance var han ellers klar til at fri til Alisa, indtil han oplevede, hvordan hendes dagligdag var, da han var på besøg hos hende i Canada. 

Her fandt han ifølge Ladbible ud af, at hendes veninder var ondskabsfulde, og at Alisa var mentalt ustabil. 

"... det var bare så stressende," har han således udtalt om dagligdagen, hvor Alisa angiveligt "græd næsten hver dag."

"Hendes venner var et stort problem," har han desuden forklaret og uddybet, at han bed hans kommende kone om at 'cutte' kontakten med dem, hvilket hun ikke gad. 

"Så jeg smuttede bare, jeg valgte at forlade [hende]. Situationen blev for giftig...," har han forklaret og uddybet: "Vi skulle giftes og have børn. Jeg ønskede ikke at have disse folk [red. Alisas venner] omkring mine børn eller til mit bryllup."

Ifølge Terrance var det "for tidligt i forholdet" for ham at håndtere "så meget gråd," ligesom han påstår, at Alisa til sidst "ønskede," at han skulle forlade hende.

Terrance lever i dag i Atlanta i USA og har planer om at få hans Alisa-tatovering fjernet med laser.