Flyselskab gør det nu gratis: Her træder det i kraft

25/03/2024 05:09

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Flyselskab gør det ganske gratis.

Mest læste i dag

British Airways tager nu et progressivt skridt for at ophæve en af de få bastioner for isolation fra omverdenen, der traditionelt har eksisteret: luftens rige.

I den nærmeste fremtid vil passagerer, der glider gennem himlen, være i stand til at udveksle beskeder uden bekymring for ekstra gebyrer. Dette initiativ er en integreret del af British Airways' ambitiøse plan om at forbedre deres service og være mere konkurrencedygtige i forhold til budgetflyselskaber som easyJet og Ryanair.

For utallige luftrejsende har tabet af internetforbindelse været en fast del af oplevelsen ombord. Den velkendte frustration af at modtage en besked og miste forbindelsen lige som man skal til at svare, er noget British Airways nu adresserer ved at indføre gratis adgang til messagingtjenester såsom WhatsApp og Messenger på deres fly.

Dette er rapporteret af The Guardian.

Omfattende revision

Denne nyskabelse er en del af en større overhaling, til en værdi af 7 milliarder pund, hvor selskabet ikke blot moderniserer sin flåde med mere miljøvenlige fly, men også opgraderer sin hjemmeside og mobilapp.

British Airways er åbne omkring deres mål om, at alle deres fly vil være udstyret med wifi inden udgangen af 2025 nærmer sig. I øjeblikket estimeres det, at 80 % af deres flåde, som opererer fra Heathrow og Gatwick, allerede har internetadgang.

Denne investering afspejler selskabets ambition om at matche de digitale trends og forbrugernes forventninger. "Næste måned vil passagererne kunne benytte sig af messagingtjenester helt uden omkostninger," rapporterer The Guardian, hvilket udgør en vigtig milepæl for flyselskabet. Det er forventet, at wifi vil være tilgængeligt på alle British Airways' fly inden slutningen af 2025, med 80 % af flyene fra Heathrow og Gatwick allerede nu med internet.