En 70-årig mand solgte aviser foran Kvickly - pludselig tog sagen en uventet drejning

11/10/2023 17:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han blev dybt forbavset over, hvad der skete.

Mest læste i dag

En opdatering lavet af Hus Forbi-sælgeren Edward Buczek har skabt stor opmærksomhed i en lokal Facebook-gruppe tilhørende Grenaa's indbyggere.

Dette er rapporteret af TV 2 Østjylland.

I opdateringen beskriver Edward, hvordan han har fået besked om ikke længere at sælge aviser foran en butik. Dette har affødt en bølge af reaktioner fra de lokale, og den 70-årige Edward forstår ikke baggrunden for forbuddet, som han føler kom ud af det blå.

Edward, der har solgt aviser i 19 år, hævder, at han ikke har gjort noget særligt for at udløse dette forbud. Han siger: "Jeg har været der i så mange år og kender en masse mennesker. Mange af dem ønsker blot at have en lille snak. Jeg tror, jeg vil komme til at savne nogle af dem."

Edward insisterer på, at han ikke har gjort andet end at hilse og snakke med folk, og han kan ikke se, hvordan han skulle udgøre et problem for butikken.

Som en reaktion på forbuddet har Edward i stedet valgt at stå foran SuperBrugsen i Glesborg om søndagen, selvom han ikke har en fast placering og skifter mellem forskellige butikker og byer.

Både Kvickly og SuperBrugsen tilhører Coop, og ifølge Jens Juul Nielsen, informationsdirektøren for Coop, er denne situation en sjælden undtagelse. Han udtaler: "Heldigvis er dette en sjælden situation. Vi har et godt samarbejde med de fleste steder, men når vi modtager klager fra kunder, er vi nødt til at reagere."

Edward Buczeks opdatering, som kan ses i bunden af artiklen, har genereret mange kommentarer fra lokale borgere, der udtrykker medfølelse med hele situationen.

Foto: Facebook