Efter sygemelding: Nu er der nyt fra Jakob Ellemann-Jensen

09/03/2023 10:23

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons

Mest læste i dag

Jakob Ellemann-Jensen kommer nu med en opdatering på helbredet.

Forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen meddelte 6. februar på Facebook, at han tager orlov på ubestemt tid efter et ildebefindende.

Siden har der været helt stille på hans profil. Indtil nu, hvor han en måned senere giver en opdatering på helbredet - og der er heldigvis godt nyt.

- Det går fremad med mit helbred. Jeg er i gode hænder, og jeg glæder mig til igen at have en dagligdag på Christiansborg og i Forsvarsministeriet. Men jeg er også opmærksom på, at jeg skal være klar, inden jeg kaster mig over arbejdet igen. For jeg ved godt, at man ikke kan være hverken minister eller partiformand på halv kraft, skriver han.

Han lægger dog ikke skjul på, at beslutningen om at sygemelde sig var 'svær'.

- Det var en svær beslutning at sygemelde mig med stress, og det var ikke nemt at tage hjem fra Forsvarsministeriet den dag. For jeg brænder for politik og for at være med til at tage et ansvar, skriver han.

Ny fungerende økonomiminister

I den seneste måned har partifællen Troels Lund Poulsen været trådt i Ellemanns sted som forsvarsminister. Han har således haft to ministerposter på én gang samtidig med, at han har løftet opgaverne i regeringsledelsen.

Det er meget arbejde, og det er også blevet for meget for den erfarne Troels Lund Poulsen.

Derfor er det blevet besluttet, at Stephanie Lose midlertidigt skal træde ind på ministerholdet som fungerende økonomiminister, fremgår det af opslaget.

- Jeg er dybt taknemmelig over, at Troels og Stephanie har trådt til og hjulpet med at køre tingene videre, mens jeg er væk, skriver han og tilføjer:

- Det er godt at vide, at både Venstre, regeringen og ministerierne er i trygge hænder, så jeg kan koncentrere mig om at få det bedre, og vende tilbage med fornyet styrke. Det glæder jeg mig til at gøre.