Efter stor ulykke: Dét frygter Mai Manniche

01/03/2023 09:04

|

Thea Andersen

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Mest læste i dag

Mai Manniche er rædselsslagen for én bestemt ting efter sin ulykke.

I september 2021 var Mai Manniche involveret i en alvorlig ulykke, da hun var på en tur til Antwerpen i Belgien. Det resulterede i flere brækkede knogler. Blandt andet et brækket knæ, som aldrig bliver som før.

Instagram skriver den 38-årige smykkedesigner, at knæskaden har skabt stor bekymring i forhold til dét at blive gravid.

– Og ja - mit knæ gør, at jeg er rædselsslagen for at blive gravid - selvom jeg gerne vil have børn. Men en vægtøgning vil ikke være godt for mit knæ, skriver hun i opslaget.

Mai Manniche fortæller desuden, at hun ofte får beskeder om sit knæ, der egentlig kommer fra et godt sted, men som hun modtager anderledes.

– Jeg lever med det, går og svømmer. Men det gør ondt, og det begrænser mig dagligt. Og jeg simpelthen HADER, når nogle kommer med en smart kommentar om, at det nok skal gå over, skriver hun og tilføjer:

– Mit knæ bliver aldrig som før. Jeg ser på ingen måde mig selv som et offer – men det er ikke en hjælp at negligere, hvad der er sket. Tværtimod. Nogle gange har man bare brug for at sige, ja det er fucked up. Græde lidt og SÅ videre i teksten.

Sammen med teksten har hun delt et billede af sig selv, hvor hun viser sine 'lange stænger' og sit 'lange ar' frem. Du kan se opslaget her.