Efter bekymrende opdagelse: Populær frokostfavorit trækkes tilbage fra Meny

25/08/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Har du købt produktet, skal du kassere eller returnere det.

Mest læste i dag

Endnu en af favoritterne er nu blevet tilbagekaldt, efter en kunde gjorde en chokerende opdagelse, da de købte en velkendt frokostfavorit i en Meny-butik.

En kunde, der havde besøgt Meny med hensigt at erhverve sig en ægte frokostfavorit, stødte på en yderst overraskende situation. Personen havde købt en frikadelle fra Meny på Marsk Stigs Vej i Viborg, blot for at opdage, at frikadellen indeholdt to stykker glasskår. Dette fik personen til straks at tage kontakt til butikken, som rapporteret af Ekstra Bladet.

Som en reaktion på denne chokerende hændelse har butikken nu valgt at tilbagekalde samtlige frikadeller, der er blevet solgt i deres delikatesseafdeling siden den 9. august. En meddelelse om tilbagekaldelsen af frikadellerne kan ses på deres officielle Facebook-opslag.

Jens Lund, der fungerer som købmand i den pågældende butik, udtaler over for Ekstra Bladet, at der ikke er modtaget nogen lignende klager fra andre kunder. Han forklarer desuden, at farsen til delikatesseafdelingens frikadeller gennemgår en proces med en såkaldt lynhakker, hvilket skulle gøre det umuligt for glasskår at ende i produktet. Med andre ord betyder dette, at glasskårene må være fundet vej fra kødhakkeren til panden.

"Vi erkender fejlen fuldt ud. Denne situation er indtruffet, og vi føler os forpligtede til at reagere passende på den. Det er en situation, som vi beklager dybt og føler os meget frustrerede over," udtaler Jens Lund.

For de personer, der måtte have erhvervet sig en af de omtalte frikadeller, anbefales det enten at kassere produktet forsvarligt eller returnere det til butikken. Efter hændelsen har Meny-butikken også taget kontakt til Fødevarestyrelsen.