DMI med opmuntrende udmelding: Varme på vej i påskeferien

28/03/2021 11:50

|

Redaktionen

Foto: Shuttertsock.com

Mest læste i dag

Det næste døgns tid bliver sandsynligvis præget af regn, men når først det er overstået, kan vi med stor sandsynlighed se frem til skønt påske-vejr.

Det skriver Danmarks Meteorologiske Institut på deres hjemmeside.

Søndag bliver efter alt at dømme, ikke dagen til lange gåture eller en tur i baghaven, da DMI forventer at store dele af landet, vil blive ramt af regn i varierende grad. Men fortvivl ej - Søndag er nemlig den eneste dag, i femdøgnsprognosen, der ikke lover rigtig godt.

Allerede fra mandag kan store dele af landet forvente opklaring i vejret. Om end ugens første dag ikke ligefrem bliver en ren sommerdag, skyder den gang i en uge med lovende vejr. Mandag forventer DMI temperaturer på mellem otte til 13 grader, men det er bare starten.

Tirsdag bliver der nemlig skruet en hel del op for varmen, og mange vil opleve temperaturer op til 17 grader – Det fortæller meteorolog Mette Tilgaard Zhang i en vejrudsigt på DMI’s hjemmeside:

”Tirsdag byder på rigtigt forårsvejr med sol og op til 17 grader, når lun luft strømmer ind over landet fra sydvest,”

Onsdag kan blive en rigtig flot dag, men det står endnu ikke helt klar for DMI, hvad dagen vil byde på. En koldfront forventes at passere landet fra nordnordvest, og kan bringe skyer, regn og lavere temperaturer med sig. Man skal dog ikke fortvivle på forhånd.

”Alt efter hvornår på dagen fronten passerer os, kan vi enten få sol og op til 18 grader, eller vi får skyer, lidt regn og kun 10-15 grader,” – Skriver Mette Tilgaard Zhang.