Det kom som en overraskelse for alle: Bilka lancerer nyt tiltag, der får danskerne til at juble

02/09/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Fremover bliver det nemt at være kunde i Bilka.

Mest læste i dag

En ny initiativ er nu blevet introduceret, og det har vakt stor glæde blandt den danske befolkning.

Hypermarkedet, der tilhører Salling Group, tilbyder nu kunderne en enestående mulighed, der vil imødekomme den travle hverdag.

Dette er blevet annonceret i en pressemeddelelse fra Salling Group.

De serviceansatte til BilkaToGo Hjemmelevering, som snart vil begynde deres tjeneste, vil blive ansat under en helt ny aftale, som Salling Group og 3F Transport har indgået enighed om efter konstruktive forhandlinger.

Efter produktive diskussioner har detailhandelskoncernen Salling Group og 3F Transport nået til enighed om en aftale for de medarbejdere, der skal bringe dagligvarer hjem til danskerne, når Bilkas nye hjemmeleveringsservice snart bliver tilgængelig.

Det har været af afgørende betydning for Salling Group, at Bilka benytter deres egne serviceansatte, som arbejder under gode ansættelsesvilkår, der er i tråd med den aktuelle tid og markedet. Derfor er det glædeligt, at de positive samtaler med 3F Transport nu har ført til en fuldt underskrevet aftale for de Bilka-medarbejdere, der inden længe skal levere dagligvarer til danske hjem.

"Det er vigtigt for os, at vores kolleger kan yde deres bedste, og derfor ønsker vi i Salling Group selvfølgelig, at vores egne serviceansatte har ordentlige løn- og ansættelsesvilkår under en velafbalanceret aftale. Vi er glade for resultatet og takker samtidig 3F Transport for et konstruktivt forløb," udtaler Louise Gade, HR-direktør i Salling Group.

Også hos 3F er der tilfredshed med den nye aftale.

"Vi er tilfredse med at have indgået en aftale med Salling Group, der sikrer gode vilkår for alle ansatte. Vi har haft en god og konstruktiv dialog med Salling Group, der endnu en gang tager ansvar for deres medarbejderes velfærd. Sammen viser vi, at ordentlige arbejdsvilkår og aftaler selvfølgelig kan opnås, også når det drejer sig om levering af dagligvarer. Det er afgørende at have arbejdsgivere som Salling Group, der tager ansvar for deres ansatte, og det glæder mig, at forbrugerne nu også kan være sikre på, at deres dagligvarer leveres med retfærdig transport," udtaler Jan Villadsen, formand for 3F Transport.

Den nye aftale trådte i kraft den 1. juli 2023. De medarbejdere, som er omfattet af den nye aftale, vil enten allerede have modtaget eller vil snart modtage en ny ansættelseskontrakt, der uddyber de nye vilkår og betingelser.